V ČR najdete už více než 40 poboček A3 Sport

V ČR najdete už více než 40 poboček A3 Sport

Jo, zdá se, že je to tak a dnes známá obchodní síť A3 Sport se na území České republiky rozrůstá raketovým tempem. A podle momentálních ukazatelů to vypadá, že nehodlá brzdit.

Aktuálně evidujeme k dnešnímu dni na našich stránkách www.mapaobchodu.cz, které mimochodem mapují obchody, značky a nákupní centra v ČR, už přes 40 prodejen A3 Sport. Úplně přesně je jich 43 a jejich úplný seznam najdete na internetové adrese, kterou jsme uvedli výše.

Prodejny A3 Sport najedete v Karlových Varech, Jihlavě, Hradci Králové, Kolíně, Českých Budějovicích, Brně a Karviné.V některých městech naleznete dokonce dvě a více prodejen. Přesně se to týká měst jako Karlovy Vary, České Budějovice i Brno. V Karlových Varech můžete nalézt hned dvě prodejny, v Českých Budějovicích jsou to prodejny dvě a v Brně jsou to prodejny tři.

V prodejnách A3 Sport můžete nakoupit produkty značek jako Nike, Puma, Reebok, adidas, Crocs a Salomon.

Shora uvedené značky jsou dobře známy jakožto výrobci, kteří vyrábějí batohy, dámské oblečení, plavky, oblečení, sportovní oblečení, čepice, fotbalový míč, sportovní boty a obuv, pánské oblečení, sport, značkové boty, móda, sportovní potřeby, tašky i značkové oblečení.

Nákupní centra patří mezi jedny z nejpopulárnějších míst, kde můžete A3 Sport nalézt. V Praze, najdete pobočky A3 Sport také v obchodních centrech Palác Flóra, Obchodní centrum Nový Smíchov, Nákupní centrum Palladium, Obchodní centrum Letňany, Galerie Harfa, Avion Shopping Park Praha, Centrum Černý Most, Arkády Pankrác či OC Chodov – Praha. V Hradci Králové, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v nákupním centru a to v Futurum Hradec Králové. V Olomouci, najdete prodejny A3 Sport v nákupních centrech Olomouc City či Olympia Olomouc. V Plzni, najdete pobočky A3 Sport v nákupních centrech Plaza Plzeň a Olympia Plzeň. V Ústí nad Labem, najdete pouze jednu pobočku A3 Sport v nákupním centru a to v OC Forum Ústí nad Labem. V Karviné, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v nákupním centru a to v Obchodní Centrum Karviná. V Opavě, najdete pouze jednu prodejnu A3 Sport v nákupním centru a to v Obchodní centrum Silesia. V Jihlavě, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v nákupním centru a to v City Park. V Teplicích, najdete jen jednu pobočku A3 Sport v obchodním centru a to v Olympia Teplice. V Ostravě, najdete pobočky A3 Sport v obchodních centrech Avion Shopping Park Ostrava a Futurum Ostrava. V Kolíně, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v nákupním centru a to v Futurum Kolín. V Českých Budějovicích, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v obchodním centru a to v Géčko. V Karlových Varech, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v obchodním centru a to v OC Varyáda. V Pardubicích, najdete pouze jednu pobočku A3 Sport v obchodním centru a to v AFI Palace Pardubice. V Mladé Boleslavi, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v obchodním centru a to v Bondy Centrum Mladá Boleslav. V Liberci, najdete prodejny A3 Sport v obchodních centrech NisaFórum Liberec. V Mostě, najdete jen jednu prodejnu A3 Sport v obchodním centru a to v Central Most. V Brně, najdete prodejny A3 Sport v obchodních centrech Galerie Vaňkovka Brno, NC Královo Pole či Olympia Brno.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů