Je to oficiální – Jeremy Scott přijede do Prahy!

Je to oficiální – Jeremy Scott přijede do Prahy!

Speciální host Jeremy Scott osobně představí kolekci Adidas Originals by Jeremy Scott na Designblok Dreft Fashion Week´11

A je to oficiální – adidas Originals potvrdili, že Jeremy Scott přijede do Prahy a osobně představí kolekci adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 na Designblok Dreft Fashion Week ‘11 příští týden.

Světově proslulý návrhář a módní ikona rozbouří vlny pražské módy příští týden na Designbloku ´11, každoroční mezinárodní přehlídce novinek z oblasti módy a designu. Po jeho široce uznávané designérské spolupráci s adidas Originals bude nová kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 exkluzivně představena samotným Jeremym v průběhu akce. Kolekci charakterizují Jeremyho neokoukané designy inspirované džunglí velkoměsta a military módou.

Návrhy Jeremyho Scotta jsou obdivovány některými z největších světových osobností, včetně Madonny, Rihanny, Katy Perry a Lady GaGa – a jen zřídka se známé módní časopisy nezmíní o jeho kolekcích. Má také velké fanoušky v rodině adidas Originals, jako je Dara Rolins, Nightwork a DJ Rockstar. Poprvé v historii Jeremy upoutá pozornost módního světa na Prahu a zúčastní se řady akcí od 4. do 8. října, které jsou pořádány adidas Originals.

Mluvčí adidas Originals řekl: „Nelze ani popsat naše nadšení, že Jeremy Scott bude zde v Praze – odpočítáváme dny, stejně jako tisíce fanoušků na Facebooku.“

„Vidět Jeremyho Scotta a přitom si vybírat vlastní kousek z jeho kolekce je úžasná příležitost, kterou si každý navždy zapamatuje. Jsme opravdu rádi, že díky naší designérské spolupráci můžeme přivést ty nejlepší návrháře na světě do České republiky a těšíme se na společnou oslavu Jeremyho pobytu.“

Je to oficiální – Jeremy Scott přijede do Prahy! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Program

Úterý 4. října

Poprvé v historii představí adidas Originals svoji speciální instalaci vytvořenou designérským duem Romanem Vrtiškou a Vladimírem Žákem v Superstudiu Designbloku (Sweerts – Šporkovský Palác, Hybernská 5, Praha 1). Instalace bude k vidění od 4. do 9. října 2011.

Středa 5. října

Jeremy Scott bude speciálním hostem oficiální tiskové konference Designblok Dreft Fashion Week ’11 od 14:00.

Pátek 7. října

Kromě Jeremyho představí na molu adidas Originals i své pravidelné kolekce, včetně kolekce Denim pro podzim/zimu 2011. Kolekce bude exkluzivně předvedena od 16:00 na Designbloku, Obecní dům, nám. Republiky 5, Praha 1.

Přijďte se kouknout, dotknout se a vcítit se do kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 během exkluzivní módní noci, na které bude přítomen Jeremy Scott a mnoho místních celebrit a návrhářů. Bude zde i krátká ukázka kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro jaro/léto 2012. Party odstartuje ve 22:00 a bude pokračovat až do brzkého rána, v pasáži České národní banky, Na Příkopě 28, Praha 1.

Sobota 8. října

Konečně je na čase se podívat, vyzkoušet si a koupit si něco – a to se samotným Jeremym Scottem! Přijďte do prodejny v Jungmannově 34, Praha 1 od 14:30, abyste se setkali s Jeremym a dalšími místními celebritami, které jsou již součástí velké rodiny adidas Originals. K vidění bude i několik opravdu vychytaných představení.

-KONEC-

Je to oficiální – Jeremy Scott přijede do Prahy! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů