S.PELLEGRINO & BVLGARI přitažlivé spojení italských velikánů

S.PELLEGRINO & BVLGARI přitažlivé spojení italských velikánů

S.Pellegrino a Bulgari přinášejí do vybraných světových restaurací nadčasovost a glamour v podobě limitované edice

Ikonická skleněná lahev, zlatá etiketa a nádherný šperk hodný obdivu – to je výsledek spojení dvou italských značek S.Pellegrino a Bulgari. Ty započaly svou spolupráci v prosinci 2010 u příležitosti retrospektivní výstavy Bulgari, kde se rozhodly sledovat společný cíl – vytvořit design unikátní a vzácné lahve minerální vody s nezaměnitelnou chutí S.Pellegrino, na jejíž etiketě se objeví zářivý výtvor tohoto italského šperkařství.

Exkluzivní speciální edice S.Pellegrino sparkles with Bulgari bude v České republice uvedena na trh v říjnu a ve vybraných restauracích dočasně (po 3 měsíce) nahradí standardní lahev S.Pellegrino.

Spojení S.Pellegrino a Bulgari potvrzuje jejich společné hodnoty – kulturní dědictví, kvalitu, prestiž, glamour a nadčasovost. Právě skrze ně interpretují italský životní styl. Výsledek této spolupráce se odráží ve speciální edici lahví a jejich vášni pro ikony.

S.Pellegrino, reprezentant italského životního stylu na nejvybranějších stolech světa, stále vyhledává spojení s italskými značkami, které sdílejí to samé poslání a touhu po nejvyšší kvalitě, reputaci nejvyšší třídy na mezinárodní úrovni a ikonickém designu.

Slogan “S.Pellegrino sparkles with Bulgari” je zde míněn jako hold italské nadčasovosti a velkoleposti, oslava italského ducha, plného barev a kultivovanosti.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů