Tisíc inspirací ze SIKO koupelny

Tisíc inspirací ze SIKO koupelny

Štítky: koupelny SIKO

Společnost SIKO KOUPELNY spouští 1. září unikátní projekt Galerie tisíce inspirací. Webová stránka bude sloužit všem, kdo si zařizují či rekonstruují koupelnu a chtějí se inspirovat nejmodernějšími trendy v koupelnovém vybavení. Na adrese www.koupelnova-galerie.cz si zájemci mohou prohlížet množství vizualizací, které pro různé typy koupelen vytvořili odborníci ze zákaznického centra SIKO KOUPELNY.

V době spuštění galerie disponuje jedním tisícem návrhů, které budou každý měsíc doplňovány o nejnovější vizualizace v sekci Novinky měsíce. Návštěvníci webu si tak kromě nepřeberného množství inspirací pro svou koupelnu budou moci prohlížet i nejčerstvější novinky z dílny SIKO KOUPELNY. Navíc budou moci každou vizualizaci patřičně ohodnotit a své nejoblíbenější si stáhnout nebo zaslat přátelům e-mailem či přes Facebook. Každý měsíc bude zveřejněn nejlépe ohodnocený návrh. Na webu se budou uživatelé snadno orientovat, protože obrázky koupelen mohou třídit podle různých parametrů, například podle barvy obkladů, jejich ceny za metr čtvereční nebo podle toho, zda je koupelna vybavena sprchovým koutem či vanou. Volit mohou také mezi koupelnou standardní a luxusní. Pamatováno je i na vlastníky menších koupelen, kteří si pro inspiraci mohou vybrat pouze malé koupelny do 5 m2, a také na obyvatele podkrovních bytů, kteří se mohou podívat na vizualizace koupelen v podkroví. Všechny návrhy jsou propojeny s webovými stránkami www.siko.cz a přes proklik se lze rovnou podívat na detail vybrané série obkladů. U vybraných modelů je možné si v galerii zobrazit i půdorys.

„Chceme touto novinkou našim stávajícím i potenciálním zákazníkům podat pomocnou ruku při zařizování koupelny. Mnoho z nás se při výběru potýká s obavami, jaké zvolit tvary a barvy obkladů a dlažeb, abychom je mohli vkusně zkombinovat. Přemýšlíme nad výběrem zařizovacích předmětů a doplňků, aby se nám do koupelny vešly a navíc krásně ladily. Právě proto jsme připravili naši novou galerii, kde si každý zájemce může prohlédnout bohatou nabídku reálných vizualizací a načerpat tak plno inspirací,“ vysvětluje důvod vzniku Jan Voldán, vedoucí marketingového oddělení SIKO KOUPELNY.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů