Půlmaraton se blíží. Registrační stánek je v OC Forum

Půlmaraton se blíží. Registrační stánek je v OC Forum

Start prvního ročníku Ústeckého 1/2Maratonu se blíží. Kdo chce běžet 18. září s předními světovými vytrvalci, má stále šanci. Nově se můžete zaregistrovat v obchodním centru Forum. Registrační stánek Ústeckého 1/2Maratonu je umístěn uvnitř Fora v místě, kde je kavárna Julius Meinl. „Otevřen bude až do 16. září, vždy od 10 do 19 hodin. Registrovaní přes web tam můžou zaplatit v hotovosti startovné,“ říká Petr Panchartek, ředitel obchodního centra Forum Ústí nad Labem.

Kdo si netroufne na celý půlmaraton (21,0975 km), tak se může přihlásit do závodu na 10 kilometrů, do štafety nebo do rodinného běhu. „Půlmaraton v Ústí bude unikátní tím, že se poběží i v chemičce,“ dodal Panchartek. Na běh Ústím se těší i Martin Havliš. „Na jaře jsem běžel v Praze půlmaraton lehce přes dvě hodiny, teď bych ho chtěl dát pod dvě. Trase tratě je zajímavě zvolená. Doufám, že nebude moc velké horko,“ řekl Ústečan Havliš.

Půlmaraton se blíží. Registrační stánek je v OC Forum (http://blog.mapaobchodu.cz)

Volkswagen Ústecký 1/2Maraton by měl běžet i světový vytrvalec první třídy Keňan Philemon Lima, jenž v březnu v Praze doběhl v parádním čase 59:30 minut! Pořadatelé Ústeckého 1/2Maratonu očekávají účast 1 500 běžců, přičemž nemalou část z tohoto počtu by měli tvořit obyvatelé měst severních Čech.

Volkswagen Ústecký 1/2Maraton, 18, září, start 12:00 Mírové náměstí. Registrační stánek OC Forum Ústí nad Labem – otevřený od 1. září do 16. září, vždy 10 – 19 hodin.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů