Růžová je sexy!

Růžová je sexy!

V prodejnách anglické společnosti Marks & Spencer zažijete jak klidné nakupování, tak i to pravé dobrodružství při hledání vhodného oblečení pro každou příležitost. Jdete na obchodní schůzku, pracovní pohovor, chystáte se na posezení s přáteli nebo chcete oblečení na dovolenou? Že potřebujete jen nějakou halenku a kalhoty pro pohodlné nakupování či lehký svetr nebo kabátek na procházky přírodou? Fantazii se meze nekladou a v Marks & Spencer si přijde na své i ta nejnáročnější zákaznice. Nejenže nabízí oblečení v té nejvyšší kvalitě, ale ještě je k dostání za tak skvělé ceny, že si tento obchod prostě musíte zamilovat již při prvním kroku, který do něho uděláte.

Růžová je sexy! (http://blog.mapaobchodu.cz)
Růžová je sexy! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Momentálně jsou velice moderní pastelové barvy. A to nejen pro zimní sezónu, ale i pro tu nadcházející, která se nám pomalu, ale jistě blíží. Jaro/léto 2015 klepe na dveře a vy je můžete otevřít třeba v krásné růžové sukýnce a černé halence, které z vás udělají dokonalou elegantní ženu.

Růžová je sexy! (http://blog.mapaobchodu.cz)
Růžová je sexy! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Vyzkoušejte i další odstíny růžové. Třeba pudrová vám půjde určitě krásně k pleti a můžete si k ní vzít i bílou barvu. Pokochejte se pohledem na krásné kousky oblečení, které se určitě hned vyrazíte hledat do prodejen Marks & Spencer a tím rozhodně neuděláte chybu. Uvidíte, že se ve vaší skříni nic z toho co si koupíte, dlouho neohřeje. I vy můžete být každý den jiná.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…rks-spencer/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů