Jaro přichází s JENNYFER

Jaro přichází s JENNYFER

Již nyní můžete na pultech nejrůznějších prodejen s oděvy, doplňky, ale i s obuví či jinými výrobky najít nejnovější kolekce výrobků určených pro sezónu jaro/léto 2015. A právě jarem to všechno začíná. Sluníčko otevírá dveře svými teplými paprsky, rozkvétají nejen stromy, ale i louky, všude je slyšet nejrůznější bzukot hmyzu a to nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je čas se na toto roční období pomalu začít připravovat. Teplé bundy a šály zazimujete a zjistíte, že vám chybí lehký kabátek či jemný šátek, který je nezbytným doplňkem vašeho vzhledu. To ale není problém. Stačí se totiž porozhlédnout kolem sebe. Jestliže se vám podaří navštívit prodejnu JENNYFER máte vyhráno. Přehledně uspořádané kousky oděvů, obuvi a doplňků vás nenechají chladnou.

Jaro přichází s JENNYFER (http://blog.mapaobchodu.cz)

Představte si kalhoty, které váš zadeček krásně vytvarují a tak na něm spočine zrak ještě více očí. JENNYFER má právě ve své nabídce džíny s push-up efektem. Ty prostě musíte mít!

Jaro přichází s JENNYFER (http://blog.mapaobchodu.cz)

Tradiční šaty z JENNYFER z vás udělají elegantní dámu, která si může dovolit vždy něco víc.

Jaro přichází s JENNYFER (http://blog.mapaobchodu.cz)

Odvažte se a vyzkoušejte třeba leopardí minisukni, a i když je tento kousek oděvu spíše pro mladší ročníky, ukázat krásné štíhlé nohy se nemusí stydět žádná žena. Stačí si jen vybrat z opravdu velkého množství výrobků v JENNYFER.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…ky/jennyfer/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů