Marks & Spencer - spodní prádlo pro muže

Marks & Spencer - spodní prádlo pro muže

Kdo by nechtěl chodit v luxusním oblečení, které je vyrobeno z kvalitních a velice příjemných materiálů? Jenže mnoho takových oděvů je za spoustu peněz. Občas se sice plácnete přes kapsu a jeden takový kousek do svého šatníku zařadíte, ale proč jich nemít o trošku víc? Díky prodejnách anglické společnosti Marks & Spencer to je momentálně velice jednoduché. I když se z počátku zdálo, že se tato společnost orientuje pouze na bohatší vrstvu obyvatel, nejen v České republice, momentálně jsou ceny na takové úrovni, že si je může dovolit téměř každý.

Marks & Spencer - spodní prádlo pro muže  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nejen ženy, ale i muži mají rádi hezké a pohodlné oblečení a v Marks & Spencer si zákazníci mužského pohlaví koupí prémiovou kolekci, kterou navrhl model David Gandy. Pánské spodní prádlo z této kolekce vám bude dokonale sedět. Nikde netlačí ani neřeže a vy se v něm budete pohybovat s lehkostí. Díky jednoduchému designu spodního prádla, které navrhl model David Gandy, budete uvolněným a sebevědomým mužem.

Marks & Spencer - spodní prádlo pro muže  (http://blog.mapaobchodu.cz)

David Gandy se díky Marks & Spencer stal návrhářem úplně poprvé, ale určitě se to vyplatilo, protože se tento topmodel vyznamenal a navrhl také kolekci noční prádla na spaní.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů