Bundy, které odolají vodě a skvrnám

Bundy, které odolají vodě a skvrnám

Každý zná nevyzpytatelné podzimní a zimní počasí. Chvíli svítí sluníčko a za deset minut se zatáhne a prší nebo padá sníh. Podzimní a zimní plískanice přináší také mnoha úskalí v podobě nejrůznějších skvrn na oblečení. Ať už na vás kápne ze střechy špinavá voda nebo vás postříká auto, které najede do kalužiny. Pak už vám nezbývá nic jiného, než si trošku zanadávat – občas i hodně – a jít dál. Co však s touto skvrnou dělat? Nejčastěji si oblečení vyperete doma v automatické pračce, ale můžete ho dát také do čistírny, kde vám však údržba takového oděvu přijde mnohem dráž. Jenže všechny materiály se do pračky nehodí, a proto musíte otevřít peněženku a platit a platit vždycky, když se vám tato nehoda stane. Ruku na srdce, ale každý z vás tuto situaci občas zažije.

Bundy, které odolají vodě a skvrnám (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nejčastěji však bývají špinavé děti, které všechno zajímá, na spoustu věcí si musí sáhnout a to je samozřejmě v pořádku, protože si tím prohlubují vědomosti, dovednosti, občas i hrubou a jemnou motoriku a také fantazii. Vše by mělo být samozřejmě v rámci hygieny a bezpečí. Marks & Spencer přišla s přelomovým řešením v podobě bund, které jsou odolné proti dešti a skvrnám. Díky tomu budou vaše ratolesti v teple a suchu, a jestliže se stane taková nehoda, že se polije jakoukoli tekutinou, tento materiál ji odpudí.

Bundy, které odolají vodě a skvrnám (http://blog.mapaobchodu.cz)

Zeptejte se na bundy odpuzující tekutiny a nečistoty v Marks & Spencer. Odborní prodejci vám jistě podají mnohem víc informací a především si na tyto výrobky budete moci sáhnout a svému dítěti je vyzkoušet.

Bundy, které odolají vodě a skvrnám (http://blog.mapaobchodu.cz)

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…rks-spencer/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů