Přijďte si pro svůj briliant

Přijďte si pro svůj briliant

Na začátku prázdnin spustila společnost RIHO netradiční kreativní soutěž „Staňte se architektkou, splňte si sen“. Nyní přichází s další soutěží – „Přijďte si pro svůj briliant“, která je určena pro širokou veřejnost. Stačí zakoupit produkty značky RIHO, odpovědět na tři jednoduché otázky a jeden z 60 briliantů může být Váš!

Soutěžte a vyhrajte jeden z 60 krásných briliantových přívěsků, láká značka RIHO na další soutěž pod názvem „Přijďte si pro svůj briliant“. Podmínkou účasti je zakoupení produktů značky RIHO v minimální hodnotě 30 000 Kč, a to v období od 1. 8. – 31. 8.

Na webových stránkách www.riho.cz v sekci soutěže provedete jednoduchou registraci, odpovíte na tři jednoduché otázky, vložíte kopii dokladu zakoupeného produktu značky RIHO a vše odešlete. Odpovědi na otázky lze nalézt přímo na webových stránkách společnosti.

Briliantový přívěsek v hodnotě 3 000 Kč obdrží prvních 60 účastníků soutěže, kteří správně zodpoví na soutěžní otázky. Podmínkou je správná registrace, souhlas s podmínkami a odeslání kopii dokladu zakoupených produktů RIHO. Veškerá pravidla a podmínky soutěže naleznete na webových stránkách společnosti RIHO – www.riho.cz. Výherci budou uveřejněni nejen na webových stránkách, ale také na Facebooku.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů