Optické iluze v Desigual

Optické iluze v Desigual

Španělská společnost Desigual opět dokázala, že každou novou sezónu umí překvapit něčím originálním a naprosto jedinečným, co u jiných módních značek nenajdete. Milovníci této značky vědí, že ráda používá geometrické tvary a ty nyní přecházejí do optických iluzí, se kterými si designéři pohráli. Na oděvech řady Galactic objevíte kruhy, které se však proměňují na čtverce. Různá velikost a překrytí upoutává pozornost všech, kdo tyto oděvy spatří.

Optické iluze v Desigual (http://blog.mapaobchodu.cz)

Šaty, topy i kabelky jsou ztělesněním dokonalosti, a když k tomu přidáte tyto kombinace připomínající kaleidoskopy, které tvoří právě se prolínající geometrické tvary, máte úžasné kousky, které si můžete vzít kamkoli. To vše je samozřejmě doplněno pestrými barvami opět v různých kombinacích.

Optické iluze v Desigual (http://blog.mapaobchodu.cz)

Desigual je tím, čím chcete, aby byl. Téměř vše, co vidíme, je relativní a když něčeho chceme dosáhnout a cítíme, že opravdu můžeme, určitě se nám tento sen jednou splní. Jen dříve nebo o něco později. Sníte o tom, že budete vypadat skvěle? Pak navštivte prodejny Desigual a vyberte si něco nového na sebe. Uvidíte, že i vás tyto optické iluze zaujmou na první pohled.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…68/desigual/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů