Ozdobte se šperky DKNY!

Ozdobte se šperky DKNY!

DKNY se řadí mezi značky světového významu. Kromě oblíbených parfémů nebo hodinek se tato značka může pochlubit rovněž šperky, které se vyznačují precizním zpracováním a podtrhují ženskost. Nově je za příznivé ceny seženete také v oblíbeném internetovém obchodě Šperky.cz.

Značka DKNY je zkratkou pro jméno módní návrhářky Donny Karan a města New York, které ji inspiruje a kde její výtvory vznikají. „Všechno, co dělám, je záležitost srdce, těla a duše,“ popisuje Donna Karan, hlavní návrhářka mezinárodní společnosti, principy svého působení ve světě módy. „Navrhování mi umožňuje vyjádřit, jakou jsem ženou, zahrnuje mé pocity, vášně i složitost mého pohlaví.“

Ozdobte se šperky DKNY! (http://blog.mapaobchodu.cz)

A byl to právě její ženský instinkt, který vedl k obchodnímu úspěchu značky DKNY, která byla založena v roce 1984 a před deseti lety ji získal současný vlastník, francouzská společnost LVMH. Všechny návrhy vycházejí z intuitivního porozumění ženským potřebám i touhám a dávají vzniknout exkluzivní kolekci luxusu, pohodlnosti a originality, která lpí na nejlepších materiálech, precizní práci a využívá nejnovějších technických inovací.

Ozdobte se šperky DKNY! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Tyto zásady se samozřejmě netýkají jen proslulých oděvních kolekcí, populárních parfémů a stylových hodinek, ale vztahují se i na šperky DKNY z elegantní chirurgické oceli. Kolekce vychází z jednoduchých, nadčasových, avšak výrazných tvarů se současným a sexy nápaditě městským nádechem. Náhrdelníky kombinují jednoduché řetízky se sofistikovanými a hravými závěsy, náušnice i náramky zaujmou umístěním krystalů či zirkonů a prsteny okouzlí osobitostí i vytříbeným designem.

Ozdobte se šperky DKNY! (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů