Dámské tenisky adidas 2013/2014

Dámské tenisky adidas 2013/2014

V dnešním článku se podíváme na obuv pro slečny, kterou si pro nás připravila značka adidas Originals a to na roky 2013 a 2014, přineseme vám několik tipů na módní dámské tenisky, které se v ulicích zcela jistě neztratí. Přidáme i několik tipů, kam pro dámské sneaker zajít a případně, jak ušetřit na botách při koupi ve výprodejích.

Pokud se bavíme o dámských teniskách adidas Originals, jistě bychom neměli vynechat ani kotníkové kousky, které zcela jistě tvoří skupinu bot, jež mnozí z nás mají v botnících a často v nich vyráží do ulic či na parties. Kotníčkové tenisky adidas Originals mají totiž velkou výhodu, kromě toho, že na nohou vypadají skvěle, jejich údržba je také mnohem jednodušší, jelikož většinou je použita kvalitní kůže, kterou lze jednoduše utřít hadrem a při šetrnějším zacházení boty vypadají opět jako nové.

Dámské tenisky adidas 2013/2014 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Podíváme se tedy na několik trendů od značky adidas Originals, které jsou pro nás připraveny pro rok 2013 a 2014. Jednoznačně musíme zmínit barevnost, jelikož veselé barvy se objevily na jakémkoliv typu bot adidas, ať už zmíníme původně běžeckou obuv z řady ZX, nebo se budeme bavit o kotníkových módních botách z dílny adidas. Nicméně pokud vám nesedí barevné tenisky a máte raději obuv, které ihned neupoutá pozornost na vaše nohy, rozhodně si také vyberete, protože kromě pestrobarevných kousků se v repertoáru adidas objevily i tenisky s použitím konzervativnějších barev a prémiových materiálů. Dalším zajímavým prvkem jsou zvířecí kůže, zmínit můžeme například leopardí vzor, který se opět objevil na teniskách z řady ZX.

Nakonec si trochu probereme řadu tenisek adidas Originals, kterou má na svědomí světoznámý designér Jeremy Scott, jenž před několika lety podepsal právě s adidas smlouvu a od té doby vytváří vlastní edici bot. Pokud chcete netradiční a někdy i poněkud bláznivé boty, měli byste se zaměřit na kousky vytvořené právě jím, protože vám garantujeme, že k vašim nohám budou směřovat obdivuhodné pohledy. Navíc jsme slibovali, že vám prozradíme, kam pro tenisky adidas Originals, zkuste se poohlédnout v obchodě The Streetwise Store Queens, kde naleznete i několik kousků ve slevě.

zdroj: mapaobchodu.cz

Dámské tenisky adidas 2013/2014 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů