Michael Kors - nejen hodinky a kabelky

Michael Kors - nejen hodinky a kabelky

Světoznámý návrhář Michael Kors otevřel pobočku svého módního řetězce i u nás a my se nyní pokusíme vám přiblížit, co v pražském obchodě naleznete, co od značky Michael Kors máte čekat a snad se nám podaří vytvořit další místo, kam se budete rádi vracet a bude zde rádi nakupovat. Zároveň si i trochu přiblížíme osobu Michael Kors a podíváme se na jeho úspěchy, abyste také věděli, od koho máte kabelku či kousek ve vašem šatníku.

Michael Kors je Američan narozený v New Yorku a je jedním z nejznámějších designérů na světě, jeho obchody jsou otevřené po celém světě, mezi nejznámější patří v Chicagu, New Yorku, Beverly Hill nebo Palm Beach. V módní branži je přes třicet let a během této doby se mu povedlo mnoho významných počinů, ovšem těmi vás nebudeme zatěžovat, protože si je můžete přečíst někde jinde. Snad jen dodáme, že oblékal také hvězdy jako Michelle Obama, Jennifer Lopez, Heidi Klum a Catherine Zeta-Jones, přičemž jeho módní přehlídky jsou velmi sledovanou událostí a nechybí na nich významní hosté z módní branže a celebrity.

Michael Kors - nejen hodinky a kabelky (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nyní se ovšem přeneseme na naše území, jelikož v Praze se nachází obchod Michael Kors, který nám může hodně nabídnout. I přesto, že se Michael proslavil především díky doplňkům, obchod Michael Kors Praha nenabízí pouze hodinky nebo kabelky, v jeho nabídce naleznete kompletní škálu dámského oblečení a samozřejmě nesmělo být zapomenuto ani na boty. Pokud hledáte kvalitní a stylové oblečení, které je právě v módě a chcete se pochlubit novým kouskem, na kterém se tento fenomenální návrhář podílel, není nic jednoduššího, než si zajet do Prahy 11 a vyhledat tam butik Michael Kors.

Michael se věnuje veškerému módnímu zboží, takže kromě dámského oblečení a doplňků navrhuje například i brýle, takže pokud hledáte nové obroučky a Michaelovy návrhy se vám líbí, zkuste některou ze známých optik. Jednoduše vám Michael pomůže vyzbrojit kompletní šatník, problémem nebude například ani peněženka či iPhone 5 obal. Přejeme vám příjemné nakupování v Praze.

zdroj: mapaobchodu.cz

Michael Kors - nejen hodinky a kabelky (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů