Samsung pere v prodejnách elektroniky

Samsung pere v prodejnách elektroniky

Oděvy jsou každodenní součástí našich životů. Muži i ženy se rádi oblékají bez rozdílu věku. Ale abyste si oblečení mohli vzít na sebe musí být čistě vyprané. Pryč jsou ty doby, kdy pračky měly jen prací funkci. Nyní jsou tyto domácí spotřebiče vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které dají vašemu oblečení to nejlepší a nepoškozují ho. S použitím vhodného pracího prostředku se vše ještě umocní.

Značka Samsung pořádá ve vybraných prodejnách během měsíce srpna promo akci pro své zákazníky. Představí na ní technologii EcoBubble a především její výhody při praní v pračkách Samsung. Nyní bude praní mnohem výhodnější, protože zákazník, který si pořídí pračku s technologií EcoBubble bude prát při teplotě 15°C a dosáhne tím perfektního pracího výsledku. I ve studené vodě se vaše prádlo vypere a bude krásně čisté.

Samsung pere v prodejnách elektroniky (http://blog.mapaobchodu.cz)

A jak tento systém funguje? Díky generátoru bublin, který ihned na samém začátku využije napuštěnou vodu a pomůže vytvořit koncentrovanou směs pracího prostředku, se tato směs přemístí pomocí nasátého vzduchu přímo do bubnu. Tam se vytvoří velké množství bublin, které se do vláken oděvů mnohem lépe dostanou a prádlo je po vyprání čisté.

Samsung pere v prodejnách elektroniky (http://blog.mapaobchodu.cz)

Proč byste si nedopřáli trošku luxusu a neinvestovali do prací pračky od značky Samsung s technologií EcoBubble, když vám pak ušetří čas a peníze. Zapřemýšlejte nad tím, zda by tato pračka pro vás nebyla nejvhodnější variantou. Jestliže se stále ještě nemůžete rozhodnout, navštivte promo akce společnosti Samsung, které právě probíhají ve vybraných prodejnách s elektronikou po celé České republice od čtvrtka do neděle od 11 do 19 hodin.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/znacky/samsung/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů