Letní tipy Levi's

Letní tipy Levi's

Léto je v plném rozkvětu a dává nám to vědět prostřednictvím teplých slunečných dnů, ale i dešťů a občasných bouřek. Proto byste měli být připraveni na každý rozmar počasí. Levi’s® je značkou, která vám s tímto problémem pomůže, ať už se nacházíte kdekoli. Nemusíte být zrovna na pláži u moře, ale stačí, zůstanete – li u nás v České republice.

Letní tipy Levi's (http://blog.mapaobchodu.cz)

Dejte svému novému vzhledu zelenou a nechte si poradit od značky s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Levi’s® pro vás totiž nachystala speciální kolekci triček s potiskem, na které spolupracovala i s Budem Brownem, který se věnuje natáčení filmů o surfování. A co takhle trička bez potisku, jednoduchá a vkusná, která nikdy módní být nepřestanou a hodí se ke spoustě dalších kousků oblečení. Dalším oděvem, který v této kolekci naleznete, je košile. Vyberte si z několika variant havajských košilí, které stále nevyšly z módy.

Letní tipy Levi's (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kalhoty, šortky, šaty, halenky, bundičky a další a další oblečení jsou k dostání v nejnovějších kolekcích, které stále ještě naleznete na pultech prodejen světoznámé značky Levi’s®. Ale pozor, protože se pomalu začíná blížit podzim jsou letní kolekce k dostání s velkými slevami, které si prostě nemůžete nechat ujít. Doplňte svůj šatník oblečením Levi’s® a budete si mít vždy co obléknout.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů