2013: Jaké připravil letos Litex plavky?

2013: Jaké připravil letos Litex plavky?

Český internetový obchod Litex, který obchoduje s plavkami a spodním prádlo každoročně připravuje obrovskou nabídku dámských i pánských plavek, takže se pojďme podívat, jaké kousky si připravil na léto 2013.

Dámské plavky

Nejdříve se podíváme na dámské plavky, protože věříme, že slečny tu budou mít větší zastoupení, nehledě na to, že obchod Litex je specialista na dámské plavky. V jejich sortimentu nalezneme velké množství druhů, ať už máte zájem o jednodílné, bikiny, dvoudílné či těhotenské plavky. Vybere si prakticky každý, bez ohledu na tvar či barevnost plavek a to nezmiňujeme cenu, která se v obchodě Litex pohybuje příjemně nízko, takže nová výbava na pláž nezruinuje rodinný rozpočet a vy budete vypadat sexy. Plavky 2013 jsou velice rozmanité, takže ať už hledáte cokoliv, jistě naleznete vámi vysněné kousky, nicméně hlavním trendem jsou barvy, kterými se rozhodně nešetřilo. Vaše plavky můžete také doplnit o plážové doplňky, v sortimentu Litex naleznete například šátky, sukně či kšilty.

2013: Jaké připravil letos Litex plavky? (http://blog.mapaobchodu.cz)

Pánské plavky

Nicméně se posuneme a jdeme na pánské plavky, kterých obchod Litex rovněž nabízí obrovské množství. Vybírat můžete z klasických plavek, nohavic či bermud, stačí jen prozkoumat nabídku, což vám jistě zabere nemálo času, nicméně výsledek bude perfektní. Jedním z hlavních kritérií je samozřejmě také kvalita, přičemž v obchodě Litex máte záruku kvalitního provedení a zdravotní neškodnosti, takže vám plavky vydrží několik sezón, což se samozřejmě vyplatí, když vezmeme v potaz také nízkou cenu.

Výprodej

Pokud chcete ušetřit ještě více peněz, zkuste se poohlédnout po plavkách v sekci výprodej, kde naleznete především plavky z minulých sezón, takže jsou na tom stejně dobře kvalitativně, ovšem zbývá už jen několik kusů, které je třeba doprodat. Pokud se vám budou některé líbit, pak už není co řešit.

S výběrem nových plavek vám pomůže obsáhlý katalog Lindex. Přejeme příjemné nákupy a čas strávený v bazénu či na pláži.

2013: Jaké připravil letos Litex plavky? (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů