Timex představuje nový model běžeckých hodinek

Timex představuje nový model běžeckých hodinek

Světoznámá značka Timex přišla v květnu na trh s novinkou svých hodinek, které rozšířila o další funkce. Jedinečné, moderní a přitom nadčasové hodinky od značky Timex jsou vhodné pro všechny, kteří vyžadují od hodinek vždy něco víc.

Timex představuje nový model běžeckých hodinek (http://blog.mapaobchodu.cz)

Sportovní, funkční hodinky Timex nyní dokážou měřit dokonce srdeční frekvenci, tempo, čas a vzdálenost a mají funkci GPS. Hodinky IRONMAN® Run Trainer™ 2.0 jsou dokonalost sama a vy je prostě musíte mít. Jakmile si je dáte na ruku, už je nebudete chtít odložit. Můžete na nich sledovat několik funkcí najednou a dokonce vám zvukovým a vibračním alarmem oznámí, že máte doplnit tekutiny a jídlo.

Timex představuje nový model běžeckých hodinek (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nejnovější model hodinek značky Timex rozhodně využijí všichni sportovní nadšenci. Mají totiž displej s vysokým rozlišením a jsou menší. Tím rozhodně při sportování nezavazí. Spíše naopak. Umožňují sportovcům věnovat se svému koníčku naplno.

I když si za nejnovější hodiny IRONMAN® Run Trainer™ 2.0 od značky Timex připlatíte, rozhodně stojí za to. Tyto hodinky momentálně seženete především na pobočkách specializovaného běžeckého prodejce Triexpert v Praze a Brně.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů