Tuhé masážní oleje LUSH

Tuhé masážní oleje LUSH

Britská značka LUSH opět uvedla na trh jeden z unikátních kousků své kosmetiky, která vzniká pod rukama těch nejlepších odborníků. Jedná se o tuhé masážní oleje v kostce. Ty mají stejný princip jako oleje tekuté a jsou více krémové. Při používání nových tuhých masážních olejů od značky LUSH objevíte sametovou hebkost, která bude něžně klouzat pod vašimi prsty. Jestliže se necháte namasírovat těmito oleji, odpočinete si a ulevíte svým svalům a samozřejmě i celému vašemu tělu. Nové tuhé masážní oleje LUSH jsou dokonalou relaxací pro všechny.

Tuhé masážní oleje LUSH  (http://blog.mapaobchodu.cz)

A jaké druhy tuhých masážních olejů LUSH máte možnost pořídit? Jde o několik tuhých masážních olejů a každý z nich vás překvapí něčím jedinečným. Z této nové řady kosmetiky si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Tuhé masážní oleje LUSH  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Soft Coeur objevíte v podobě medového srdíčka, které v sobě ukrývá karamelový nádech a jeho střed je měkký. Užijte si díky tomuto masážnímu oleji romantické chvíle ve dvou. Toto srdíčko je vyrobeno z bambuckého másla, kakaového másla, medu, kakaového prášku, mandlového oleje, silice z divokého pomerančovníku čínského a bergamotové silice. Soft Coeur je perfektní variantou pro vaše sladké chvíle.

Tuhé masážní oleje LUSH  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Tu pravou relaxaci zažijete díky masážnímu oleji s názvem Therapy. Tento tuhý masážní olej obsahuje směs neroli a levandule a tím vám dává vše, co potřebujete. Celé vaše tělo dokonale zklidní a uvolní a vy zažijete dokonalý povznášející pocit. V jeho složení naleznete fair trade bio kakaové máslo, bio bambucké máslo, bio silici z pomerančovníku čínského, bio levandulovou silici a bio silici z neroli.

Tuhé masážní oleje LUSH  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Dalším masážním olejem je Hottie. Tato masáž je zaměřená především na uvolnění namáhaných svalů. Odstraňuje napětí a také bolest. Hottie je vyrobený z kakaového másla, bambuckého másla, bio jojobového oleje, zázvorové silice, vanilkového absolue a pepřové silice.

Tuhé masážní oleje LUSH  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Wiccy Magic Muscles obsahuje fazolky aduki a tento masážní olej je první pomocí pro namožené svaly. Je určený především pro ty, kdo se věnují například sportu. V jeho složení se vyskytuje fair trade bio kakaové máslo, bambucké máslo, bio jojobový olej, skořicová silice, silice z máty peprné a extra panenský kokosový olej.

Život máte jen jeden, tak si ho užívejte plnými doušky. Kosmetika od značky LUSH pro vás bude jednou z vhodných forem variant dokonalé relaxace.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů