Česká republika se opět ukázala v tom lepším světle. A to díky restauraci CottoCrudo, které se podařilo získat vysoké ocenění od nejvlivnějšího francouzského průvodce restaurací a hotelů v Evropě. Šestnáct z dvaceti možných bodů udělil Gault & Millau restauraci CottoCrudo, kterou mohou zájemci navštívit v hotelu Four Seasons v Praze. CottoCrudo se tímto přidala ke třem nejlepším restauracím v Praze.
Gault & Millau byl založen gastronomickými kritiky. Byli to Henri Gault a Christian Millau, podle kterých také nese svůj název. Kritici restaurací pak své hodnocení řadí dle bodové stupnice od 1 do 20. V tomto roce, 2013, bylo hodnoceno 858 restaurací. Body byly přiřazovány za kvalitu uvařených pokrmů, kreativitu a především kuchařské umění.
Jestliže i vy chcete ochutnat jedinečné pokrmy moderní italské restaurace CottoCrudo stačí ji navštívit a vybrat si z její nabídky italských a středomořských pokrmů připravovaných týmem šéfkuchaře Richarda Fuchse a jím samotným. V menu naleznete také více než 300 druhů vína, které se k těmto pokrmům výtečně hodí. Přejeme dobrou chuť a skvělý gastronomický zážitek.