Obchodní centra v Olomouci

Obchodní centra v Olomouci

V dnešním článku se vydáme do Olomouce, kde prozkoumáme místní obchodní centra a přineseme vám pár tipů, kde kvalitně nakoupit a strávit volný čas i s celou rodinou. Našim cílem se staly nákupní centra OC Haná, Olomouc City a Olympia Olomouc, přičemž profily jednotlivých center naleznete níže.

OC Haná

Nejdříve zamíříme do OC Haná, které se nachází hned vedle Nákupního Parku Haná a nabízí svým zákazníkům vše potřebné pro domov, takže zde naleznete několik velkoplošných prodejen, jež se zabývají prodejem nábytku, domácích potřeb či elektroniky, krom toho zde naleznete například pobočku banky či další užitečné služby. Váš nákup zpříjemní prostorné parkoviště a kavárna.

Obchodní centra v Olomouci (http://blog.mapaobchodu.cz)

Olomouc City

Dalším místem, které Olomouc nabízí k nakupování a trávení volného času, je obchodní centrum Olomouc City, jež nabízí přes osmdesát prodejen předních světových i domácích značek, ve kterých naleznete vše potřebné od potravin po elektroniku, takže kompletní nákup splníte na jednom místě. Co se týče trávení volných chvilek, nákupy si můžete zpříjemnit návštěvou multikina, minigolfem či posezením v některé z restaurací či kaváren.

Obchodní centra v Olomouci (http://blog.mapaobchodu.cz)

Olympia Olomouc

Poslední dnešní destinací bude nákupní centrum Olympia Olomouc. Jedná se o moderní a architektonicky zajímavé místo pro nákup především oblečení, přičemž tento produkt tu zastupuje hned celá řada známých módních značek, ovšem Olympia Olomouc se netočí pouze kolem módy, nýbrž zde naleznete i prodejny s knihami, elektronikou a řadu dalších služeb. Pro odpočinek mezi jednotlivými obchody slouží řada známých kaváren a restaurací. Součástí centra je také čerpací stanice a pro vaše nejmenší je připraven dětský koutek.

Obchodní centra v Olomouci (http://blog.mapaobchodu.cz)

Doufáme, že jsme vám napověděli, kam vyrazit na nákupy v Olomouci, přičemž každé obchodní centrum je vystavěno podle různých potřeb zákazníka, takže rozhodování nebude až tolik složité, ostatně všechny obchodní centra v Olomouci poskytují prostorné parkování a samozřejmostí je příznivá otevírací doba.

zdroj: mapaobchodu.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů