Velkoobchody Makro v České republice

Velkoobchody Makro v České republice

V dnešním článku si přiblížíme síť prodejen Makro, kterou ocení především menší podnikatelské subjekty hned v několika oblastech, jelikož hned ve třinácti prodejnách Marko naleznete vše pro váš podnikatelský záměr v gastronomii, takže si na své přijdou majitelé hospod, restaurací a hotelů, kteří hledají kvalitního a spolehlivého partnera.

Pokud bychom měli hledat výhody společnosti Makro, myslíme, že bychom tu byly celkem dlouho, takže se pokusíme vyzdvihnout ty hlavní, mezi které patří zcela jistě dobrá dostupnost, takže i menší hospody či restaurace naleznou vše pod jednou střechou některého ze třinácti obchodů v blízkosti, čímž ušetříte výdaje za pohonné hmoty a také čas. Dalšími nespornými výhodami jsou kvalita a cena, přičemž pokaždé víte, odkud vámi vybraný produkt pochází a také vám nabízí záruku čerstvosti. Velkoobchod Makro ovšem nabízí i službu MAKRO Distribuce, která zajišťuje dopravu vámi vybraného zboží na provozovnu vaší živnosti, takže si můžete být jisti pravidelným zásobováním a můžete tak naplánovat strategii obchodu předem, což vám do jisté míry ulehčí plánování a dozor nad vaší restaurací či hotelem.

Ovšem možnost nakupování v prodejnách Makro mají pouze podnikatelské subjekty, což vám zajistí speciální karta, kterou je třeba před nákupem objednat, což se dá vyřídit přes internet či přímo na pobočce Makra. Makro Praha zásobuje velkou část hospod, restaurací a hotelů v Praze a okolí, takže přidejte se i vy a spojte se se silným partnerem, což stabilizuje vaše aktivity.

Výsadou některým prodejen je také čerpací stanice, což znovu ušetří váš čas i peníze, jelikož splníte několik činností na jednom místě. Aby vám neunikla žádná z probíhajících akcí a slev, máte možnost se zaregistrovat pro odběr letáků, což můžete provést na našem webu. Letáky vám poskytnou možnost nabízet vašim zákazníkům kvalitní a cenově přijatelné produkty, což zvýší spokojenost na obou stranách, navíc vám poskytne ceník.

Velkoobchody Makro v České republice (http://blog.mapaobchodu.cz)Velkoobchody Makro v České republice (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj: makro.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů