Hodinky Léta 2011

Hodinky Léta 2011

Internetové hodinářství Hodinky.cz dává horké tipy!

Praha, Chrudim, 13. června 2011 – Rok 2011 znamená pro hodinky obrat k tradičním hodnotám, čistým tvarům a střízlivým barvám. „Trend potvrdil i březnový Basilejský veletrh hodinek a šperků, kde byl patrný návrat klasického designu a převažovaly menší a kulatější modely,“ říká Jana Zbořilová, obchodní ředitelka iternetového hodinářství Hodinky.cz. „Z materiálů je nyní v kurzu ocel a zlato, které klasické zpracování svým charakterem podtrhují,“ doplňuje Jana Zbořilová.

Co z toho vyplývá pro letní sezónu? Internetové hodinářství Hodinky.cz vytipovalo šest zajímavých modelů, které toto léto dobudou vaše zápěstí. I když už třeba jedny nebo několikery hodinky vlastníte, rozhodně stojí za to udělat si radost nějakými dalšími. Máte třeba už hodinky vyloženě sportovního charakteru?

Prvním favoritem je model zvučné značky – EMPORIO ARMANI Classic

Oblíbili jste si tradiční tvarosloví v elegantně ležérním stylu? Pak objevte luxusní hodinky z kolekce světoznámé módní značky Emporio Armani. Ty nabízejí dokonalost a nevšední hodnotu v klasicky designovém balení. Ocelové pouzdro skrývá přesné srdce poháněné Quartz strojkem a k vašemu zápěstí jej připoutá elegantní kožený řemínek.
K dostání na Hodinky.cz za 4 750 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

MORELLATO Colours – Hravé barvičky

Tradiční italský výrobce hodinek a šperků Morellato osvědčuje již více jak sedmdesátpět let svou kvalitu i cit pro stále svěží a moderní zpracování. Série dámských hodinek Morellato Colours přináší suveréní kvalitu a přesnost v ocelovoplastovém balení na silikonovém řemínku. Módní hodinky Morellato Colours si můžete pořídit v sedmi barevných varintách od obvyklých barev až po ty zářivě letní.
K dostání Hodinky.cz za 1 490 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

JACQUES LEMANS Porto – Šperk na zápěstí

Hodinky vysoké kvality za přijatelnou cenu, to je Jacques Lemans. A jeho modely dámských hodinek JACQUES LEMANS Porto z kolekce La Passion představují kouzelné hodinky v pouzdře z pozlacené oceli osazeném křišťály Swarovski. Hodinky jako šperk udělají radost kdykoli a mohou vaše léto krásně projasnit.
K dostání na Hodinky.cz za 5 940 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

JUNGHANS Anytime Milano – Elegance mužné klasiky

Německá značka Junghans je synonymem klasického pojetí, precizního zpracování a unikátní kombinace tradičního hodinářského umění i moderních vlivů. Pánská kolekce Anytime Milano přináší elegantní modely pro každou příležitost a kombinuje ocelové pouzdro s koženým řemínkem.
K dostání na Hodinky.cz za 5 940 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

EDC BY ESPRIT Blushing Flowers Hot Pink – Volná jako pták

Kolekce EDC od značky Esprit je inspirována pocitem svobody a nezávislosti. Je tedy ideální pro letní výlety, party a dobrodružství. Každopádně se vám budou hodit na dovolenou, protože minerální sklo ochrání hodinky v ocelovém pouzdře až do 30m pod hladinou slané i sladké vody. A pokud budete chtít ladit, můžete od stejné značky sáhnout po podobně stylově laděných špercích.
K dostání na Hodinky.cz za 1 150 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

SUUNTO Elementum Ventus – Pro mořské vlky

Hodinky Suunto Elementum Ventus jsou skvělým pomocníkem na chvíle trávené třeba u moře, na lodi, sportem nebo aktivním odpočinkem. Jedná se o velmi chytré sportovní hodinky v elegantním designu. Kromě měření času poskytují také další užitečné funkce jako je 3D kompas nebo barometr s rozsahem 300 – 1100 hPa s možností záznamu grafu celých 24h.
K dostání na Hodinky.cz za 15 990 Kč.

Hodinky Léta 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

O hodinky.cz

Internetové hodinářství www.hodinky.cz je největším internetovým obchodem s hodinkami v České republice. Svým zákazníkům Hodinky.cz doručily již více než 121 000 zásilek. Nabízejí přes 8 000 modelů hodinek od více než 60 světových značek za velice příznivé ceny, s nejkratší dobou dodání a garantovanou kvalitou služeb.

O společnosti VIVANTIS a.s.

Společnost VIVANTIS a.s. je předním internetovým prodejcem v České republice. Zaměřuje se na prodej kosmetiky, parfémů, šperků, hodinek a produktů pro zdraví a provozuje největší internetové obchody v těchto oborech s názvy Parfemy.cz, Hodinky.cz, Krasa.cz, Sperky.cz, Prozdravi.cz a Nakupnicentrum.cz.

Zákazníkům internetových obchodů společnosti VIVANTIS a. s. již bylo odesláno více než 1 292 000 zásilek, měsíčně její servery zaznamenají v průměru více než milion návštěv. V široké nabídce najdou zákazníci celkově přes 50 000 výrobků od 680 značek, mezi nimi například 3 500 parfémů, 8 000 typů hodinek, 6 700 druhů kosmetických výrobků, 7 400 šperků či 1 200 produktů pro zdraví.

Společnost VIVANTIS a. s. je členem Asociace pro elektronickou komerci (APEK). Její internetové obchody získaly certifikaci APEK Certifikovaný obchod 1. a 2. stupně, což zákazníkům zaručuje jistotu bezpečného a bezproblémového nakupování. Internetové obchody společnosti VIVANTIS jsou držiteli značky SOS – Spotřebitelský audit obchodních podmínek (SAOP), což je zárukou jistoty, že obchodní podmínky nejsou v rozporu se zákonem. Dle nezávislého nákupního rádce Heureka.cz by 96 % z 67 tisíc zákazníků doporučilo internetové obchody VIVANTIS svým známým.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů