Nákupy a zábava v Galerii Harfa

Nákupy a zábava v Galerii Harfa

V dnešním článku vyrazíme do v současné době největšího obchodního centra v Praze, takže se rozhodně máte na co těšit. Někteří z vás už jistě tuší, že navštívíme Galerii Harfa, která se pyšní třemi patry zábavy a nakupování, kde si splníte leckteré přání a vyřídíme veškeré povinnosti. Tento zábavní a prodejní komplex se nachází nedaleko O2 Areny v Praze Vysočanech, takže můžete svůj sportovní či umělecký zážitek spojit s nákupy, což vám zajistí perfektní den či víkend.

Nejprve si prozradíme, jak se do Galerie Harfa dopravit a začneme metrem, kterým je nejideálnější dopravit se do stanice Českomoravská, odkud je možné se do nákupního centra dostavit autobusy či tramvaji. Pakliže zvolíte návštěvu galerii vlastním automobilem, můžete své auto zaparkovat v dvoupodlažním parkovišti o kapacitě 1600 míst, takže si můžete být jisti, že vždy naleznete prostory k zaparkování.

Nákupy a zábava v Galerii Harfa (http://blog.mapaobchodu.cz)

Konečně se dostáváme k tomu, co nám největší obchodní centrum v Praze nabízí, jak už jsme říkali, na třech patrech Galerie Harfa naleznete okolo 160 prodejen světových či domácích značek s prvotním zbožím, ale také se zde nachází prostory nabízející služby, ať už potřebujete zajít do banky, směnit peníze či vyřídit účet za telefon. O zábavu máte také bohatě postaráno, pakliže si chcete zpříjemnit nákupy, můžete navštívit 5D kino, billiard centrum nebo si dát do těla v jednom z fitness center.

Po dobrém nákupu a zábavě je čas na pořádný oběd či večeři, případně alespoň na chvíli posedět nad šálkem kávy, přičemž to vše vám také Galerie Harfa nabízí díky velkému množství Fast Foodů, restaurací a kaváren, takže můžete zajít na to, co vám chutná nejvíc, od pizzy po sushi. Velkým lákadlem jsou také venkovní střešní prostory, které nabízejí dětské hřiště, ledovou skluzavku a další multimediální aktivity. Jednoduše řečeno, v Galerii Harfa se rozhodně nudit nebudete a svoji aktivitu si tu vybere každý.

Nákupy a zábava v Galerii Harfa (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj fotek: http://commons.wikimedia.org/…C5%A0J%C5%AF, http://madeinetem.com

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů