Planeo Elektro / Od baterek po domácí spotřebiče

Planeo Elektro / Od baterek po domácí spotřebiče

V dnešním článku se změříme na prodejce elektroniky, tedy přesněji na jednoho z největších prodejců elektra na českém a slovenském trhu, který má širokou síť prodejen. Budeme se tedy bavit o společnosti Planeo Elektro, která provozuje obchody v každém velkém městě, pokud nevíte, kde přesně se ve vašem okolí tento obchod nachází, navštivte stránku Mapaobchodu.cz.

Sortiment do každé domácnosti

Nejdříve si přiblížíme sortiment a prodávané značky v prodejnách Planeo Elektro, přičemž prodávaný sortiment skýtá prakticky každý druh elektra, který si jen dokážete představit, od jednoduchých spotřebních maličkostí, jakými jsou baterky, žárovky, přes televize, počítače, až po kompletní vybavení kuchyňské linky elektrospotřebiči. Samozřejmostí jsou renomované světové značky, nesmíme nezmínit například Sony, Nokia, LG, Samsung či Bosh, což samo o sobě svědčí o kvalitně společnosti. Nabídka je tak obsáhlá, že bychom ji mohli věnovat celý článek, ovšem věříme, že se sortimentem raději seznámíte osobně a rovnou si i spotřebiče vyzkoušíte v chodu.

Planeo Elektro / Od baterek po domácí spotřebiče (http://blog.mapaobchodu.cz)

Záruka a prodej na splátky

Tímto se dostáváme k dalšímu tématu, budeme se bavit tedy o službách, které vám prodejny Planeo Elektro nabízejí. Oproti internetovým obchodům mají kamenné obchody s elektrem jednu velkou výhodu, tedy tu, že si vámi vybrané zboží můžete vyzkoušet na místě a porovnat s konkurenčními výrobky, s čímž vám zajisté pomůže proškolený personál, který vám zároveň poskytne rady, jak se spotřebiči nejlépe zacházet a tím prodloužit životnost. Samozřejmostí je také možnost vrácení zboží a dvouletá záruka na opravy, přičemž máte jistotu stability společnosti během následujících dvou let.

Planeo Elektro nabízí mnoho služeb pro váš pohodlný a bezstarostný nákup, nemusíte se ani zatěžovat hotovostí, jelikož vám jednoduše prodají zboží na splátky a rozvržení splátek s vámi proberou rovnou na pobočce. Přesvědčte se o kvalitách Planeo Elektro i vy a navštivte nejbližší prodejnu.

Planeo Elektro / Od baterek po domácí spotřebiče (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů