Kik textil - Levné oblečení díky chytrým řešením

Kik textil - Levné oblečení díky chytrým řešením

Pravděpodobně každý z vás už alespoň prošel kolem obchodu Kik Textil, někteří z vás zde jistě i nakupují, ovšem co je všeobecně známé, že v této síti obchodů můžete nakoupit zboží velmi levně, což má hned několik důvodů a celkově tyto prodejny pracují na velmi chytrém systému, přičemž v dnešním článku si prozradíme, proč tato se tato německá firma, která funguje na trhu našeho souseda poměrně krátkou domu, stala tolik úspěšnou.

Nejdříve si připomeneme, co můžete vůbec v prodejnách Kik textil vůbec nakoupit, z velké části se jedná o oblečení, a to jak pánské, dámské či dětské, ovšem krom toho naleznete v jejich regálech také non food sortiment, tedy doplňky, hračky, dárkové předměty či domácí textil. Dá se říct, že se v jedné prodejně obléknete od hlavy až k patě i za 900 Kč, což se vám povede pouze ve velmi málo obchodech, právě proto se stal Kik textil tak vyhledávaným a úspěšným, především v Německu a pomalu dobil i okolní státy, jen pro připomenutí, tato společnost funguje teprve od roku 1990 a za tu dobu si získala obrovskou pověst.

Kik textil - Levné oblečení díky chytrým řešením (http://blog.mapaobchodu.cz)

A nyní si prozradíme, jakým způsobem si tuto pověst vydobyla. Jedná se o sérii jednoduchých a účinných kroků, přičemž základem je nízká výrobní cena oblečení a dalšího zboží, které se v obchodech Kik textil prodávají, tedy zaměření na výrobky basic, jež nepotřebují vysoké výrobní náklady, ovšem orientují se na základní potřeby potenciálního kupujícího. Dalším důvodem je, že společnost Kik nenabízí možnost velkoobchodu, takže při troše nadsázky v podstatě nakupujete za velkoobchodní ceny, což se samozřejmě podepíše pozitivně na vaší účtence. Těch důvodů nízkých cen se nabízí velká spousta, v neposlední řadě například velmi chytrá logistika, díky které se využívá při transportu zboží lodní doprava, která značným způsobem šetří náklady a životní prostředí.

zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…/kik-textil/

Kik textil - Levné oblečení díky chytrým řešením (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů