Pobočky Allianz pojišťovna: Praha, Brno, Ostrava

Pobočky Allianz pojišťovna: Praha, Brno, Ostrava

Určitě se všichni shodneme na tom, že pojištění, ať už domácnosti, odpovědnosti, života či automobilu, patří mezi záležitosti v dnešní době takřka nezbytné, právě proto jsme si pro vás připravili článek o společnosti, která se zabývá pojišťovnictvím a na českém trhu již působí řadu let, přičemž za tu dobu jí již prověřilo mnoho spokojených zákazníků. Přiblížíme si tedy působení pojišťovny Allianz a především vám napovíme, kde se nacházejí její pobočky.

Bohaté portfolio a osobní přístup

Osobní přístup je v pojišťovnictví důležitým faktorem, právě proto Allianz pojišťovna klade důraz na to, aby v každém městě byla alespoň jedna pobočka, kde sídlí proškolení agenti, kteří vám poradí a navrhnou produkt šitý vám na míru. Portfolio pojišťovny Allianz obsahuje celou řadu produktů, takže si vyberete, ať už chcete pojistit firmu či zajistit rodinu v případě nečekaných výdajů. Z toho tedy plyne, že můžete mít všechny pojistné smlouvy vedeny u jedné společnosti, která má širokou síť poboček po celé České republice, což vám ušetří čas a také peníze. Allianz patří na našem trhu mezi nejuznávanější společnosti, především díky kvalitním službám a jednoduchému přístupu, tak navštivte místní pobočku a nechte si přezkoumat vaše stávající smlouvy, agenti Allianz vám vstřícně poradí, jak ušetřit peníze například sloučením smluv, přičemž konzultace je samozřejmě zdarma.

Pobočky Allianz pojišťovna: Praha, Brno, Ostrava (http://blog.mapaobchodu.cz)

Pobočky v každém městě

Nahlášení pojistné události již nemusí být obávanou povinností, stačí navštívit vaší pobočku Allianz a vyřídit vše v klidném a profesionálním prostředí bez průtahů a dalšího vyřizování, stačí s sebou přinést všechny potřebné dokumenty. Jestliže přemýšlíte, kde se ve vašem okolí nachází nejbližší pobočka Allianz, použijte web Mapaobchodu.cz, který vás spolehlivě navede. Největšími pobočkami se chlubí města Praha, Brno či Ostrava, takže pokud sháníte kvalitní pojistné smlouvy, nyní už víte, kam zajít.

zdroj: allianz.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů