Nejkrásnější obaly na knihy

Nejkrásnější obaly na knihy

Najít vhodný dárek je umění. Jestliže nevíte, co dát letos svým dětem, přátelům a známým pod stromeček pak si udělejte plán a z něho zjistíte, kdo má co rád. Jistě se mezi nimi najde alespoň jeden čtenář milující knihy. Ale můžete jím být i vy. Přejeli jste zastávku, protože jste se začetli do napínavého příběhu a pak spěcháte, takže knihu neobratně zastrčíte do batohu, tašky nebo kabelky? Že toho po té litujete, protože jste zničili její krásný obal? Tato situace vás ani nikoho jiného již trápit nemusí. Stačí, když si pořídíte nové sametové obaly na knihy. Ptáte se, kde je seženete? Tak pozorně čtěte dál.

Nejkrásnější obaly na knihy  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Národní knihovna ČR se spojila se značkou Papelote a společně vytvořili překrásnou, luxusní kolekci sametových obalů. Různobarevné kombinace vás doslova nadchnou a vy je budete chtít všechny. Vyberte si ten obal, který se vám líbí nejvíce. K dostání jsou tmavě modré a červené variace s elegantním vlasovým proužkem nebo třeba romantické květinové vzory.

Nejkrásnější obaly na knihy  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Dejte svým knihám to nejlepší a chraňte je před poškozením. Sametové obaly jsou šetrné a vaše knihy budou v pořádku i při občasném nešetrném zacházení. Pro své knihy si můžete pořídit i látkové obaly s proužky a puntíky. Tyto obaly jsou k dostání v Národní knihovně ČR v omezené edici, takže kdo si pospíší, jistě bude mít krásný dárek pro někoho blízkého nebo úžasný obal pro svoji oblíbenou knihu.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…ka/papelote/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů