Nákupní centra v Brně: Vaňkovka, Olympia, Futurum i Campus Square

Nákupní centra v Brně: Vaňkovka, Olympia, Futurum i Campus Square

V moravské metropoli je velké množství možností, jak pohodlně a výhodně nakoupit. Proto se sem sjíždějí lidé ze širokého okolí a v obchodních centrech utrácejí své peníze jak za zboží všeho druhu, tak i za zábavu.

Obchodní centrum Galerie Vaňkovka Brno bylo otevřeno v roce 2005. Prosklená pasáž se nachází mezi vlakovým a autobusovým nádražím a najdeme zde více než 100 obchodů s oděvy, potravinami, klenoty a dalším zbožím. Samozřejmě nechybí ani restaurace, kavárny nebo provozovny rychlého občerstvení. V Galerii Vaňkovka můžete navštívit i různé výstavy, módní přehlídky a další akce, které jsou pro vás připraveny k oživení všedních dnů.

V centru Olympia Brno zase můžete, kromě nákupů, bruslit, tančit na diskotéce, navštívit multikino, zahrát si bowling… I tady se po náročném dni plném nákupů a zábavy můžete občerstvit v jednom z více než dvaceti gastronomických zařízení. Záleží je jen na vás a tom na co máte chuť.

Osm kilometrů od letiště Brno Tuřany se nachází první nákupní centrum, které bylo v Brně vybudováno. Jedná se o Avion Shopping Park Brno. Na velké ploše se tu nachází několik obchodních jednotek zvučných jmen a vysoké kvality a nákupní pasáž. Nechybí samozřejmě ani dětský koutek a zázemí jako toalety, restaurace a velkokapacitní parkoviště.

Ruční myčku aut a nonstop čerpací stanici najdete v obchodním centru Futurum Brno. Nakoupit zde můžete oděvy, hračky, drogerii, kosmetiku, šperky a další zboží vysoké kvality, všech cenových kategorií. K dispozici jsou i služby kadeřnice, kosmetičky a jiné zkrašlovací salony pro dámy i pány. V obchodním centru Futurum lze navštívit i různé akce, výstavy, módní přehlídky a veletrhy. Ratolesti vám pohlídají v perfektním dětském koutku.

Více než padesát obchodů a dalších provozoven, jako restaurace a kavárny, jsou pro vás otevřeny v obchodním centru Campus Square. Toto moderní centrum je vzdáleno patnáct minut od středu Brna a zaručuje komplexní a pohodlný nákup.

Vyrazíte-li na nákup do Brna, máte určitě z čeho vybírat. Velké množství obchodních center je zárukou, že i vy si vyberete a budete se rádi vracet.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů