Nové módní značky v obchodě PARIS WOMEN ve Fashion Areně

Nové módní značky v obchodě PARIS WOMEN ve Fashion Areně

Paris Women, obchod zaměřený ryze na ženskou módu francouzského stylu pro ženy od 30 do 60 let, obohatil svoji nabídku v outletovém centru Fashion Arena o nové značky francouzské klasické elegance i původní tvorbu.

Pokud vyhledáváte francouzský „chic styl“, už jen při vstupu do obchodu Paris Women vám bude jasné, že jste tu správně. V obchodě věnovaném pouze ženské módě objevíte nejrůznější modely – jak klasické, tak i v kombinaci s moderními prvky, ale i současné trendy oblečení podtrhující ženský půvab a šarm. Paris Women navíc nyní rozšířil svoji nabídku o další francouzské značky představující noblesní eleganci spojenou s komfortem při nošení.

Nové módní značky v obchodě PARIS WOMEN ve Fashion Areně (http://blog.mapaobchodu.cz)

Již od otevření obchodu se mohly zákaznice setkat se značkou FRED SABATIER – moderní volnočasovou módou široké škály velikostí od 36 až do 60, nebo s oblečením HAVREY – značkou specializující se na svrchní oděvy, jako jsou saka, kabáty a související doplňky, například deštníky a tašky.

Mezi novými značkami nyní nalezneme AVENTURES DES TOILES, originální oblečení nezávislé tvorby, nebo uvolněnou a přesto elegantní módu MADO ET LES AUTRES. Novinkou je také značka ET COMPAGNIE určená pro ženy se smyslem a citem pro módu, které rády zkoušejí nejrůznější kombinace, mladší ženy pak ocení modernější kolekci značky R867. Slavnému francouzskému stylu mohou podlehnout i dámy, kterým nesedí konfekce v běžných obchodech, Paris Women totiž nabízí i oblečení větších velikostí.

Značky zastoupené v outletovém obchodě Paris Women ve Fashion Areně:

FRED SABATIER

Každá nová kolekce této francouzské značky odráží současné rozmanité módní styly, od sportovnější módy, přes městský urban styl až po ležérní eleganci. Nenápadné detaily vytvářejí nápadité modely tak, aby žena vždy vypadala jedinečně a byla zdůrazněna její osobnost.

MADO ET LES AUTRES

Pro ženy, které se chtějí každý den cítit ve svém oděvu uvolněně a přesto elegantně, tu je značka MADO ET LES AUTRES. Modely podtrhující osobnost ženy nabídnou netypické asymetrické střihy, módní vrstvení a kombinace různých materiálů, zároveň však kvalitní zpracování, abyste se v oblečení cítila celý den pohodlně.

AVENTURES DES TOILES

Tato značka nikdy nekopíruje, naopak se zaměřuje na novou a nezávislou tvorbu. Na začátku nové sezóny je vybráno 7 obrazů a 7 linií, které slouží jako inspirace při vytváření celé kolekce. Barvy, střihy i materiály jsou návrháři pečlivě vybírány, aby vzniklé modely byly jedinečné a nebyly pouhou imitací kolekcí již vytvořených.

HAVREY

Tato francouzská značka je zaměřena především na svrchní dámské oblečení, které ženy využijí v každém počasí. Výjimečné know-how a tvořivost značky HARVEY přináší originální koncept založený na vztahu mezi ženami, plynoucím časem a počasím. Široká nabídka nadčasových kabátů, sak, bund a plášťů uspokojí potřebu každé ženy vypadat za jakýchkoliv okolností dobře. Svrchní oblečení pro každou příležitost doprovází také řada praktických doplňků, jako jsou čepice, deštníky nebo tašky a kabelky.

ET COMPAGNIE

Modely této značky jsou určeny pro aktivní ženy se smyslem a citem pro módu, které jsou rády za elegantní dámu jak v profesním, tak i v soukromém životě. Oblečení ET COMPAGNIE podtrhne jemné ženské rysy a zároveň odhalí přirozenou smyslnost a ženskost.

R867

Pro úspěch značky ET COMPAGNIE se společnost rozhodla vytvořit ještě druhou značku, právě s názvem R867, zacílenou především na mladší ženy, které jsou odvážné, sledují nejnovější trendy a mají rády sofistikovanou a rafinovanou módu.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů