À LA MAISON - Jak vybrat vhodný svatební dar

À LA MAISON - Jak vybrat vhodný svatební dar

Svatební dary jsou nejen vyjádřením poděkování za pohoštění na svatební hostině. Podle etikety mají úzce vymezený účel, a to vybavit novomanželům jejich domácnost. Není proto divu, že kroky svatebních hostů často míří i do butiků s interiérovými doplňky.

Některé páry nechávají výběr svatebních darů na hostech, mnozí již ale využívají tzv. svatební listy, které zavádí čím dál více prodejen. Speciální svatební seznamy totiž šetří hodiny vymýšlení, brouzdání obchody a nakonec třeba koupení daru, který se novomanželům nemusí hodit, líbit, anebo který koupí více hostů zároveň.

À LA MAISON - Jak vybrat vhodný svatební dar (http://blog.mapaobchodu.cz)

„Na svatební list doporučujeme zapsat dárky v různých cenových relacích, aby si každý z hostů mohl vybrat podle svých finančních možností. A také vymyslet více darů než je hostů, což zaručí že i ti, kteří kupují dárek mezi posledními, budou mít stále z čeho vybírat. Hosté pak jednoduše zajdou do naší prodejny a vyberou dárek, který považují za nejvhodnější. Po zakoupení se položka ze svatebního listu vyškrtne a již nikdo z oslovených nebude moci koupit to samé,“ vysvětluje princip fungování Lenka Kocourková, majitelka butiku À LA MAISON, který tuto službu nabízí.

À LA MAISON - Jak vybrat vhodný svatební dar (http://blog.mapaobchodu.cz)

Interiérový butik À LA MAISON byl otevřen v červenci 2010. Prodejna rozkládající se na ploše 70 m² se nachází ve sníženém přízemí nákupního centra Palladium na Náměstí Republiky v Praze 1. V sortimentu je možné nalézt především zboží pro vytvoření útulného a voňavého domova. Zákazníci si mohou vybrat ze zboží všech cenových kategorií včetně opravdu luxusních výrobků. Těžištěm sortimentu jsou výrobky německé značky Möve, firmy s více než stoletou tradicí výroby froté ručníků, osušek a županů; v nabídce však má i doplňky a ložní prádlo. Další nosnou část sortimentu tvoří interiérové vůně – od katalytických lamp přes difuzéry až po kolekce exkluzivních aroma svíček a olejů (např. značky Ashleigh & Burwood London, Abode Aroma, Paddywax, ILANGA). Zákazníci v butiku naleznou i bohatý výběr luxusních peřin a polštářů značky DaunenStep či ložního prádla švýcarské značky Christian Fischbacher. Nechybí ani velké množství koupelnových doplňků a dárkového zboží. Nově je v nabídce také exkluzivní tělová kosmetika značky Abahna a sortiment dánské značky LENE BJERRE DESIGN, která po celém světě nabízí nádherné interiérové doplňky severského designu s nádechem romantiky.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů