LUSH parfémy z kolekce Gorilla Perfumes

LUSH parfémy z kolekce Gorilla Perfumes

Britská značka LUSH uvedla do prodeje novou kolekci Gorilla Perfumes. K stávajícím dostupným parfémům, jako jsou Karma, Vanillary nebo Dirty, se přidaly parfémy z kolekce Gorilla Perfumes, které byly zatím dostupné pouze online. Novinky jsou nabízeny v několika velikostech: jako atomizér o 10 ml, flakon 30 ml, tuhý parfém a mini verze třeba na cesty o objemu 2 ml.

LUSH parfémy z kolekce Gorilla Perfumes (http://blog.mapaobchodu.cz)

Vybírat můžete z nejrůznějších vůní jako jsou např.:

Imogen Rose – Opojná vůně damascénské růže hrající nespoutanou divokostí trnitých květin.

Orange Blossom – Vůně pomerančových květů, která v sobě propojuje jejich hřejivou sladkost a jemně hořký nádech.

Lust – Opojně svůdná vůně vzácného jasmínu, který má magický afrodiziakální účinek. Podobnost s parfémem Flying Fox není náhodná.

The Smell of Freedom – Nespoutaná svobodná vůně citronové trávy a povznášejícího zázvoru v dokonalé shodě.

Tuca Tuca – Tuca Tuca je naprosto neodolatelná a chytlavá vůně, jako italský tanec, který jí dal jméno. Zahalí vás rozvernou vůní, ve které dominují fialky, jasmín a vanilka.

Icon – Myrha a opojné pomerančové květy vytvářejí hypnotickou kombinaci, díky které je tenhle parfém prostě nezapomenutelný. Dále voní po bergamotu, mandarince a santalovém dřevu.

Ladyboy – Unisexová vůně pro všechny. Její jantarový tón byl původně navržen jako pocta brazilským plážím a jejich volnomyšlenkářským obyvatelům. Obsahuje: banán, mořskou řasu, fialky, heřmánek, labdanovou pryskyřici a větvičník slívový.

Ginger – Voní žhavým čerstvým zázvorem a na exotické pikantnosti jí přidávají mimóza, růže a jasmín. Dohromady tvoří vřelou a velmi sexy kompozici.

LUSH parfémy z kolekce Gorilla Perfumes (http://blog.mapaobchodu.cz)

Samozřejmě, že pod značkou LUSH objevíte i další vůně, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Přičichněte si k parfémům od značky LUSH a vyberte si tu vůni, která lahodí vašemu smyslu nejvíce.

LUSH parfémy z kolekce Gorilla Perfumes (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů