Speciální prací prostředky Par Excellence

Speciální prací prostředky Par Excellence

Eleganci, výjimečnost a styl dodávají módním outfitům materiály, ze kterých jsou utvořeny. Bez kvalitní látky nebude model nikdy perfektní. Pokud investujete do luxusního oblečení, byl by hřích zanedbat péči o ně. Vyzkoušejte novinku v podobě speciálních pracích prostředků pro kašmír nebo hedvábí i elastické materiály.

Společnost PAR EXCELLENCE, patří k nejznámějším dovozcům luxusních a značkových látek na český trh. PAR EXCELLENCE dobře ví, jak obtížné je nalézt ten správný druh pracího prostředku, který je šetrný nejen k prádlu, ale i pokožce. Proto nyní na český trh dováží speciální prací prostředky pro hedvábí, vlnu, angoru, mohér, alpaku, kašmír, prachové peří i speciální elastické materiály určené pro oblečení na sport nebo plavky. Běžně prodávané prací prostředky jsou univerzální. Můžeme si sice koupit prací prostředek jako např. Ariel, Persil, Palmex a další značky pracích prostředků na bílé nebo barevné prádlo, existují i ty na vlnu, ovšem ani ty nerozlišují druh vlněného materiálu. Pokud chceme prát jemné hedvábí, kašmírové nebo mohérové svetry na trhu dosud neexistovaly speciální přípravky. Mnozí spotřebitelé proto perou hedvábné prádlo třeba šamponem na vlasy a přitom si neuvědomují, že tím může ztrácet lesk.

Speciální prací prostředky Par Excellence (http://blog.mapaobchodu.cz)

Každý materiál potřebuje specifickou péči. Vlna si žádá něco jiného než hedvábí nebo plavky, které se potřebují beze zbytku zbavit chlóru, soli, potu i zbytků opalovacích prostředků.

Prací prostředky dovážené firmou Par Excellence vyrábí renomovaný německý výrobce. Neobsahují enzymy a jsou šetrné vůči přírodě, protože jsou ekologicky odbouratelné. Par Excellence poskytují cílenou péči jednotlivým materiálům.

Pro další informace můžete navštívit internetové stránky http://www.parexcellence.cz/.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů