Hornbach – Praha, Brno, Ostrava, Olomouc i Hradec

Hornbach – Praha, Brno, Ostrava, Olomouc i Hradec

Určitě se mezi námi nalezne i několik kutilů, kteří si svůj byt či dům upravují podle svého a pevně věří, že jediným způsobem, jak to udělat pořádně a poctivě, je udělat si to sám. Prozkoumáme totiž prodejny společnosti Hornbach, která se na českém trhu pohybuje už pěknou řádku let a nabízí sortiment pro všechny kutily, ale také pro menší firmy a živnostníky.

Prakticky každou přestavbu pokoje zahájíte nákupem materiálu, případně nářadí, a v tom je společnost Hornbach přeborníkem. Nejenže jejich prodejny po celé české republice nabízejí obrovský sortiment zboží, takže vám pomohou prakticky postavit celý dům, vybavit zahradu a sestavit bazén, ale jejich proškolený personál vám poradí s technickými postupy, výběrem materiálu a předvede zakoupené nářadí v chodu. Cílem firmy Hornbach je vždy spokojený zákazník, čemuž také odpovídají ceny, které se drží příjemně nízko.

Hornbach – Praha, Brno, Ostrava, Olomouc i Hradec (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kromě kutilů zde naleznou zázemí i menší firmy a řemeslníci, kteří v prodejnách Hornbach taktéž naleznou vše potřebné pro vykonávání jejich činnosti, přičemž velkou výhodou je také lokalita obchodů Hornbach. Prakticky se nacházejí v každém větším městě, například Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Hradec Králové či Plzeň, takže nemusíme pro materiál či nářadí cestovat daleko a ušetříte tak náklady a drahocenný čas. Za společností Hornbach stojí přední světoví výrobci nářadí, materiálů a ostatních doplňků do bytu či domu, jejich zboží právě naleznete právě v regálech Hornbach, takže si můžete být jisti prvotřídní kvalitou podpořenou zárukou a profesionálním servisem.

Hornbach – Praha, Brno, Ostrava, Olomouc i Hradec (http://blog.mapaobchodu.cz)

Navštivte jednu z prodejen Hornbach a přesvědčte se o kvalitě za příznivou cenu sami. Prozkoumejte například obchodní domy Hornbach Praha Černý Most nebo Hornbach Praha Řepy, a váš byt či dům a zahrada se změní k nepoznání. Probuďte v sobě kutila.

Hornbach – Praha, Brno, Ostrava, Olomouc i Hradec (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj: hornbach.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů