Prodejny IKEA v Praze

Prodejny IKEA v Praze

Pravděpodobně každý, kdo někdy vybavoval byt či dům, byť jen malými úpravami, navštívil prodejny švédského gigantu s nábytkem a bytovými doplňky IKEA, proto jsme se rozhodli pro vás prozkoumat více nabídku tohoto obchodního domu a více vám přiblížit prodejny IKEA v Praze.

V našem hlavním městě se nachází dvě prodejny tohoto švédského prodejce – Ikea Černý Most a Ikea Zličín. Značka Ikea následuje nejnovější trendy v oblasti nábytků a bytových designů, ovšem v mnoha případech trendy i diktuje, čímž nastavuje úplně odlišnou laťku prodejců a výrobců nábytku. V jejich nabídce naleznete prakticky cokoliv, co byste mohli na vybavení bytu či domu potřebovat, takže vám stačí jediný nákup a nemusíte objíždět několik obchodních domů, čímž se samozřejmě veškeré náklady zvyšují. Při průchodu prodejnou můžete shlédnout sestavení nábytku a celých pokojů, o které se starají profesionálové, přičemž se můžete nechat inspirovat sladěním barev a jednotlivých komponentů, případně vybavit byt přesně podle těchto návrhů, jelikož všechno zboží v návrzích mají samozřejmě v nabídce.

Společnost Ikea zaměstnává přední světové návrháře, což je prakticky patrné na každém jejich výrobku. V svém portfoliu má zaměstnance, kteří získali mnohá ocenění za design, takže si můžete být jisti dokonalou návrhářskou prací. Samozřejmostí na prodejnách je proškolený personál, který vám nejen poradí, ale i rovnou navrhne, jak by váš vysněný pokoj, koupelna či obývací pokoj mohl vypadat, poradí s návrhem barev, vybere jednotlivý nábytek a vyhoví funkčnosti pokoje.

Obchody Ikea Praha se také proslavily příjemnými cenami, akcemi či slevovými nabídkami, díky kterým přetvoříte svůj byt či dům k obrazu svému za atraktivní obnos. Po příjemném nákupu můžete strávit oběd v restauraci, která je součástí prodejny a nabízí švédské pokrmy za výjimečné ceny. Pokusili jsme se shrnout většinu výhod a předností nakupování v obchodech Ikea, ale jejich příliš, takže doporučujeme osobní návštěvu a přesvědčení o opravdových kvalitách. Příjemné nakupování přejeme.

Prodejny IKEA v Praze (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj: ikea.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů