Filosofie Bushman

Filosofie Bushman

Jak se zrodil český BUSHMAN

Termín BUSHMAN označuje v Austrálii člověka, který žije v přírodě a v souladu s ní, který sám rozhoduje o svém osudu, který sám sdílí všechny přednosti i nástrahy tohoto svobodného rozhodnutí. A právě taková filozofie nám byla velice blízká… a tak se kdesi v australské buši, daleko od města, přímo uprostřed přírody narodil i český BUSHMAN.

Přinášíme poselství z různých koutů světa

Na odlehlých místech země jsme měli možnost vidět a vyzkoušet, jaké oblečení používají lidé, kterým jde v drsných přírodních podmínkách především o funkčnost a pohodlnost toho, co mají na sobě. Oblečení vyrábějí výhradně z místně dostupných přírodních materiálů, jakými jsou bavlna, vlna, len, konopí či kůže. Použití přírodních materiálů propůjčuje jejich oblečení nepřekonatelné užitné vlastnosti a stalo se tak základním stavebním kamenem i naší výrobní filozofie.

Respektujeme přírodu

Oblečení z přírodních materiálů má navíc ještě jednu neméně významnou a všeobecně známou výhodu – nezatěžují životní prostředí a dají se naprosto jednoduše a přirozeně recyklovat. Společným jmenovatelem pro oblečení BUSHMAN je tedy od počátku život v harmonii s přírodou.

Z našich principů neslevujeme

Kvalita, pohodlnost a odolnost, to jsou neměnné konstanty, na nichž značka BUSHMAN staví při tvorbě módních kolekcí. Od svého založení nikdy neslevila ze svých principů a její výrobky jsou nejlepším důkazem respektu a ohleduplnosti k přírodě a přírodním materiálům.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů