HYPNOSE - Trendový butik ve Slovanském domě

HYPNOSE - Trendový butik ve Slovanském domě

Příjemné prostředí Slovanského domu nabízí mnoho kulturních i nákupních zážitků, ovšem dnes se podíváme do nabídky trendového butiku, který nám tak trochu vyčnívá z řady ostatních obchodů s oblečením.

Na paškál jsme si totiž vzali prodejnu HYPNOSE, která prezentuje značky světových návrhářů v ucelených aktuálních kolekcích v oblasti dámské módy. Výběr z elegantní a vytříbené módy vám zpříjemní nevšední atmosféra, která spojuje lidi se slabostí pro krásu a luxus. V regálech butiku HYPNOSE narazíte na značky Versace Collection, Galliano, Just Cavalli či Faith Connexion, které vždy přicházejí s nejnovějšími kolekcemi. HYPNOSE vás okouzlí nejen svou nabídkou a špičkovým servisem, podlehněte kvalitní módě a vyznejte svou lásku k luxusu.

Zmínili jsme zde několik světových značek, nyní si ve stručnosti přiblížíme některé z nich, abyste věděli, jaké esa má pro nás v rukávu obchod HYPNOSE.

HYPNOSE - Trendový butik ve Slovanském domě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Versace Collection

Obrovský zájem a popularita zajištují značce Versace, pod kterou stojí sám slavný návrhář Gianni Versace, přední příčky na žebříčku prodejnosti. Původně ryze pánský label se objevil poprvé na trhu v roce 1991, ovšem hlavní návrhářka Donattela Versace se rozhodla v roce 2009 vyrábět i kolekci pro něžnější pohlaví. Dnes Versace Collection nabízí široký výběr oblečení a doplňků z nejlepších materiálů a silným módním obsahem.

Obchod HYPNOSE v současné době disponuje například šaty z hedvábí, sukně nebo saka z edice Versace.

HYPNOSE - Trendový butik ve Slovanském domě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Galliano

Linie Galliano, která byla založena v roce 2006, vynikající kreativní činnost módního návrháře Johna Galliana se představila v hlavním městě módy Paříži se svou kolekcí pro ženy a okamžitě sklidila obdiv módních kritiků i široké veřejnosti.

Sortiment butiku HYPNOSE představuje sukně, tašky, saka, denim, tašky i další produkty s označením G, což je charakteristické písmeno pro značku Galliano.

HYPNOSE - Trendový butik ve Slovanském domě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Praha je módním městem, navštivte Slovanský dům a přesvědčte se o tom.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů