Vodafone – červený operátor

Vodafone – červený operátor

Červeného operátora využívá v České republice velké množství lidí, takže jsme se rozhodli, že pro vás připravíme článek, který by shrnul služby, jež operátor Vodafone nabízí, ale také, kde si můžete jeho služby objednat, spravovat a v kolik na vás budou mít zaměstnanci Vodafone čas.

Nebudeme se tu dopodrobna zabírat jednotlivými produkty, každý určitě tuší, pro co si do Vodafonu zajde, ale nejprve si připomene pár údajů o této firmě, která si u nás vydobyla velkou oblibu. Na český trh se tento operátor dostal v roce 2000, kdy působil pod značkou Oskar, v roce 2006 došlo na přejmenování na Vodafone a nyní mu důvěřuje přes 3 milióny obyvatelů České republiky. Kořeny ve Velké Británii a nominování pětkrát za sebou na World Communication Award určitě svědčí o kvalitě poskytovaných služeb, díky kterým je Vodafone na českém trhu úspěšný. Červenému operátorovy nahrává do not i skutečnost, že poskytuje velmi dobré pokrytí celé České republiky a v současné době usilovně pracuje na rozsáhlé síti 3G.

Budeme se snažit vám připomenout pár exkluzivních služeb, kterými právě Vodafone disponuje, proto se zaměříme na službu Vodafone Park, což je online systém, díky kterému můžete získávat nejnovější informace o akcích Vodafone, posílat sms a mms bezplatně přes internet a spravovat svůj mobilní telefon díky archivu volání a sms zpráv. Službu samoobsluha považujeme za další výhodu Vodafone, v podstatě se jedná o možnost objednání jakéhokoliv produktu přes sms. Speciální tarify pro vás Vodafone připravil i v případě, že jste student, případně jestliže celá rodina využívá jednoho operátora.

Pobočky Vodafone najdete v každém větším městě, nevyjímaje stánky Praha, Ostrava a Brno, ovšem kde přesně sídlí prodejny Vodafone ve vašem okolí, naleznete na webu Mapaobchodu.cz a nezapomeňte přijít, když budou mít otevřeno, což si ověříte na blogu Oteviraci-doby.cz.

Vodafone – červený operátor (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj: vodafone.cz a facebook.com/Vo­dafoneCZ

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů