"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě

Winter pack altermed – účinné DUO na hory i do města

Ochranný krém altermed panthenol winter nyní v balení s tyčinkou na rty jako dárek zdarma. Artic komplex altermed zajistí intenzívní ochranu pokožky i v největších mrazech. Působí proti krystalizaci vody v buňkách, pleť dokonale hydratuje a vyhlazuje! Snadno se vstřebává a nezanechává mastný film.Balzám na rty s D-panthenolem pečuje o rozpraskané rty a umožňuje jejich citlivé pokožce lépe regenerovat. Obsažený SPF 15 chrání rty před ostrým zimním sluncem, je tedy ideální výbavou na hory. Na rtech vytváří jemně lesklý, lehký film, díky kterému jsou rty nejen chránění, ale vypadají přitažlivě a zdravě. Oblíbíte si ho také pro velmi příjemnou ovocnou vůni černých hroznů a kiwi.

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Krém a balzám na rty zdarma je v prodeji výhradně v lékárnách.
Doporučená cena balení o obsahu 50ml krému + 5ml lip balm je 199 Kč/ 7,99 €.

Panthenol Winter Cream SPF 20 – Dokonalý ochránce proti slunci i chladu

Altermed panthenol winter cream s ochranným faktorem SPF 20 a unikátním Arctic complexem altermed®.Extrakt ze vzácné řasy durvillea antarctica spolehlivě ochrání pokožku i v největších mrazech. Působí proti krystalizaci vody v buňkách a tak zamezuje dehydrataci pleti a jejímu podráždění. Po ošetření Altermed panthenol winter creamem SPF 20 si můžete pobyt na horském slunci bez obav užívat. Díky vysoce kvalitním UVA a UVB filtrům vaši pleť nejen povrchově chrání, ale současně hydratuje a vyživuje, takže bude působit svěže a mladě. Ideální pro ošetření pleti na horách.

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Krém v praktickém balení je v prodeji výhradně v lékárnách.
Doporučená cena tuby o obsahu 30g je 139 Kč/ 5,99 €.

A máte to v kapse

S unikátním balením 2v1 altermed panthenol winter cream SPF 20 a balzámu na rty SPF 15 budete na lyžích v pohodě za každého počasí. Stačí jedna malá tuba, která se pohodlně vejde do každé kapsy. Obsahuje ochranný krém s extraktem ze vzácné řasy Durvillea antarctica. Působí proti krystalizaci vody v buňkách a tak zamezuje dehydrataci pleti a jejímu podráždění při nadměrném chladu a větru. Současně pleť vyživuje a ochranný filtr SPF 20 ji účinně chrání před ostrým horským sluncem. Balení navíc obsahuje balzám na rty s D panthenolem a SPF 15 pro ochranu rtů před mrazem i sluncem. Na rtech vytváří jemně lesklý, lehký film, díky kterému jsou rty nejen chráněny, ale vypadají přitažlivě a zdravě.
Praktické balení se 2 přípravky ocení nejen lyžaři, ale i všichni ostatní, zejména při zimních sportech a pobytu na horách.

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Krém v praktickém balení je v prodeji výhradně v lékárnách.
Doporučená cena balení o obsahu 20ml krému + 3g lip balm je 199 Kč/ 5,99 €.

Suché ruce milují BODYSOL

Chcete mít péči o ruce skutečně pevně v rukou? Stačí vsadit na krém BODYSOL, regenerační krém na suché ruce. Vrátí suché pokožce rukou vitalitu a vláčnost, na kterou negativně působí chlad a mráz nebo časté přechody z tepla do zimy i naopak. BODYSOL krém na ruce obsahuje glycerin, který v kombinaci s panthenolem pokožku hydratuje, zatímco mandlový olej se stará o její výživu a zjemnění. Krém se rychle vstřebává a co je důležité, nezanechává mastný film. Můžete ho použít několikrát denně. Praktické balení totiž umožní mít ho stále u sebe. Krém na ruce BODYSOL je hypoalergenní a dermatologicky testován.

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Balení o obsahu 75 ml lze koupit pouze v lékárně za cenu 94 Kč/2,80€.

Bodysol SOS s trojí silou

Bodysol lipstick repair pro
1. Viditelný efekt!
2. Výživu a ochranu!
3. UV ochranu! Ideální pro ošetření rtů na podzim a v zimě. Chlad,vítr, ale i ostré zimní slunce extrémně zatěžují jemnou kůži rtů. Proto je zapotřebí ji chránit! Tyčinka na rty Bodysol SOS rty nejen ochraňuje, ale současně Bambucké máslo, aloe vera, výživné oleje, včelí vosk, sluneční filtry (UVA-UVB) a antioxidanty (vitamin A,E), které Bodysol obsahuje, působí blahodárně a hojivě. Tyčinka je hypoalergenní a dermatologicky testovaná. Má příjemné aroma. Je k dostání ve vybraných lékárnách.

"Horké" tipy jak ochránit pokožku v zimě (http://blog.mapaobchodu.cz)

Doporučená cena 69 Kč/ 2,29 €

Více o obchodech s nabídkou těchto a jiných jim podobných produktů naleznete na www.mapaobchodu.cz.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů