Park Hostivař: obchodní centrum pro každý den

Park Hostivař: obchodní centrum pro každý den

Park Hostivař: obchodní centrum pro každý den (http://blog.mapaobchodu.cz)nákupními centry se v Praze, ale i v celé České republice roztrhl pytel. V posledních letech vyrostla zejména taková, která se předhánějí ve své rozloze, počtem obchodů, ale i představováním světových módních značek. Položte si ale otázku, proč většinou vyhledáváte obchodní centrum vy. Chcete v něm bloudit a nachodit kilometry? Stresovat se, v jakém patře jste zaparkovali auto a zda za dvě hodiny stihnete vše vyřídit, abyste nemuseli platit za parkování? Potřebujete obchody, kde prodávají zboží, které si nemůžete dovolit nebo je na vás moc extravagantní? Pokud jste odpověděli ne, pravděpodobně navštěvujete obchodní centra, abyste uspokojili a vyřešili své základní potřeby. Mezi taková místa patří i jedno z nejstarších nákupních center v ČR vůbec, Park Hostivař.

„Obchodní centrum Park Hostivař je typickým příkladem centra, které dokáže nabídnout návštěvníkům na relativně malé ploše záběr obchodů a služeb v takové šíři, která uspokojí téměř všechny potřeby pro každodenní či víkendové nákupy, ale i péči o tělo a ducha,“ říká Karolina Pleštilová, marketingová ředitelka Parku Hostivař. „U nás najdete kvalitní supermarket pod hlavičkou Interspar, spoustu obchodů s oblečením určených náročnějším ale také méně movitým zákazníkům, obuv, obchody se sportovními potřebami včetně cyklistických a lyžařských, elektro Datart, knihkupectví Kanzelsberger, cestovní kancelář, optiku, lékárnu a další obchody pro běžné nákupy. Park Hostivař ale nabízí i spoustu služeb denní potřeby, jako je čistírna, rychloopravna obuvi, zámečnictví, banka, pošta, kadeřnictví či půjčovna nosičů kol nebo lyží,“ dodává Karolina Pleštilová.

Za zábavou přicházejí do Parku Hostivař také milovníci filmů, kterým je k dispozici multiplex o osmi sálech. Na své si přijdou i milovníci zdravého životního stylu. Hned vedle kina se nachází Solárium Fitness BBC, oboje je otevřeno do pozdních večerních hodin. Konkurenční výhodou obchodního centra Park Hostivař je také neomezené parkování zdarma, takže se zákazníci nemusí stresovat, zda se stihnou vrátit k vozu včas.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů