Supermarkety a obchodní centra Tesco

Supermarkety a obchodní centra Tesco

Společnost Tesco zcela určitě patří mezi nejrozšířenější maloobchodní prodejce u nás, ovšem do repertoáru této firmy nepatří pouze velké hypermarkety, které pod svou střechou skrývají potravinové i nepotravinové zboží, nýbrž i osobité typy obchodů a dalších služeb, které si také představíme v dnešním článku.

Nejvýznamnější část společnosti Tesco na českém trhu ovšem tvoří hypermarkety, které se nacházejí v předních českých obchodních centrech, a využíváme je prakticky každý týden, ať už chceme nakoupit cokoliv. Velké obchodní centra Tesco naleznete hned na pěti místech v České republice, jmenovitě to jsou Obchodní centrum Letňany a Nákupní centrum Eden, v Karlových Varech OC Fontána, v Ostravě ve Futuru, v Opavě OC Silesia, v Plzni OC Plzeň a v Liberci OC Forum Liberec.

Supermarkety a obchodní centra Tesco (http://blog.mapaobchodu.cz)

Další významnou složkou firmy Tesco u nás jsou menší supermarkety, kterých jsme napočítali přes 200 v 125 městech. Jedná se o menší pobočky, které se hodí na každodenní i dlouhodobější nákupy. Samoobslužné obchody vás zaujmou rozsáhlou nabídkou čerstvých a trvanlivých potravin, což v kombinaci s příjemným prostředím a osobním přístupem zaměstnanců zaručuje spokojený nákup mnoha tisíců zákazníků denně.

Další formou obchodů Tesco jsou pobočky s názvem Expres. Jak už název napovídá, jedná se o menší obchod nabízející základní potraviny pro každodenní nákup, přičemž hlavní výhodou je úspora času při nakupování.

Supermarkety a obchodní centra Tesco (http://blog.mapaobchodu.cz)

Tímto ovšem společnost Tesco na českém trhu rozhodně nekončí, k dispozici je také služba, která umožňuje nákupy i z pohodlí domova. Hlavní výhodou služby Tesco Potraviny on-line, díky které můžete svůj nákup objednat na internetu a nechat si jej zavést až domů, je samozřejmě úspora času. Stačí pouze vlastnit počítač s internetem, zaregistrovat se do služby a ověřit, zda vám dovezou nákup až na vaši adresu.

Tímto jsme si vyjmenovali základní pilíře společnosti Tesco u nás, ovšem důležité je také znát otevírací doby jednotlivých poboček, tak aby váš nákup mohl proběhnout co nejspokojeněji. Přejeme příjemné nakupování v obchodech Tesco.

Supermarkety a obchodní centra Tesco (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů