Obchodní centrum Šestka v novém

Obchodní centrum Šestka v novém

V obchodním centru Šestka byla zahájena druhá fáze remodelingu. Návštěvníky čeká nová stravovací zóna se zahraničními specialitami i zvýšený komfort v příjezdové a parkovací zóně.

Proměna obchodního centra Šestka začala na podzim loňského roku. Vychází vstříc požadavkům návštěvníků centra a přináší nové atraktivní prvky pro zvýšení kvality nakupování i zábavu všech věkových skupin.

Pro ty nejmenší je již nyní k dispozici nový dětský koutek Pohádka o rozloze 100 m2 s řadou veselých pohádkových prvků. Nejen pro děti, ale i pro dospělé byl v OC Šestka nedávno otevřen unikátní dvacetimetrový tobogán mezi podlažími. „Tobogán se stal oblíbenou zábavou všech návštěvníků OC Šestka a nás těší, že jsme jediné obchodní centrum v České republice, které se touto atrakcí může pochlubit,“ říká Václav Jonáš, Project Manager, Europolis Real Estate Asset Management.

V současné době prochází faceliftingem i příjezdové zóny a parkoviště. Jeho cílem je usnadnit přístup a orientaci návštěvníků. Připravovaná nová stravovací zóna nabídne kulinářské lahůdky ze všech koutů světa a příjemné posezení i pro rodiny s dětmi.

Tisková zpráva

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů