Zima se Starbucks

Zima se Starbucks

Sv. Valentýn, svátek lásky, se blíží… Už víte, čím 14. února potěšíte svou drahou polovičku? Kavárny Starbucks mají pro všechny zamilované připravené lahodné caffe latté, vychutnat si ho můžete hned s několika příchutěmi: vanilka (i bez cukru), karamel, oříšek (i bez cukru), mandle, peprmint, irish cream a malina, všechny varianty Vás zaručeně správně rozehřejí! Jako zákusek se ke caffe latté výborně hodí muffin, který Starbucks doporučuje s borůvkami, čokoládou a nebo nízkotučnou malinovo-broskvovou variantu.

Zima se Starbucks (http://blog.mapaobchodu.cz)

Jako zrnkovou kávu na zimní období Starbucks nabízí Guatemala Casi Cielo™. Káva pochází ze čtyř farem v oblasti Antigua v Guatemale – údolí Antigua je jednou z nejrenomova­nějších oblastí v produkci kávy nejvyšší kvality. Doušek této kávy zpočátku evokuje příchuť květin a citronu a doznívá chutí tmavého kakaa. Výborně se doplňuje např. s čokoládou, kakaem a oříšky.

Kavárny mají také připravené zamilované hrníčky jako dárky, které potěší partnery, přátele, rodinu nebo kohokoliv dalšího, na kom Vám záleží. Cena jednoho hrníčku je 230 Kč.

Zima se Starbucks (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů