Hervis Sport a prodejny v Praze, Brně i Ostravě

Hervis Sport a prodejny v Praze, Brně i Ostravě

V roce 2002 otevřela v České republice pobočku rakouská společnost Hervis Sport, jejíž mateřskou lodí je SPAR Österreichische Warenhandels – AG. První česká prodejna byla otevřena 25. 9. 2002 a byl to Hervis Sport Praha, konkrétně v obchodním centru Europark. Další prodejny následovaly. Hervis Sport Olomouc vznikla v roce 2004 a rok poté spatřila světlo světa i pobočka Hervis Sport Brno a to ve známé Galerii Vaňkovka. Postupně se dočkala i další větší česká města a v roce 2007 v obchodním centru Poruba vzniká i Hervis Sport Ostrava. V současné době má společnost Hervis Sport zhruba 24 prodejen téměř po celé České republice. Ale tato rakouská firma expandovala v minulých letech i do dalších zemí východní Evropy a to do Slovinska, Maďarska, Chorvatska a v roce 2007 do Rumunska.

Firma Hervis Sport má kromě prodeje kvalitního značkového zboží i další různé aktivity. Jako partner vystupuje při mnoha sportovních utkáních a sponzoruje činnosti, které podporují a propagují zdravý životní styl a aktivní způsob života. Na firemním webu se můžete dočíst i o pořádaných soutěžích, při kterých se hraje o hodnotné ceny. Nebo o Hervis Sport Club, jehož členem se můžete stát bezplatně a využívat výhody z toho plynoucí. Například roční věrnostní slevy a další velké množství bonusů.

Hervis Sport ve svých prodejnách nabízí pouze kvalitní značkové výrobky a to leckdy za akční slevy. Tak má každý šanci zde nakoupit. V sortimentu Hervis Sport najdeme sportovní oděvy, velké množství sportovní obuvi, fitness stroje a pomůcky, outdoorové oblečení a vybavení, zdravou fitness výživu, nezbytné sportovní doplňky jako jsou tašky a batohy a mnoho dalšího zboží, které je připraveno pro všechny sportovní nadšence.

Navštivte webové stránky společnosti Hervis Sport. Dozvíte se zde vše potřebné a najdete si vám nejbližší kamennou prodejnu, ve které se můžete na vlastní oči přesvědčit o kvalitách nabízeného zboží a služeb.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů