Skandinávský Flügger maluje a tapetuje také na českém trhu

Skandinávský Flügger maluje a tapetuje také na českém trhu

Na český trh vstoupil silný hráč z oblasti nátěrových hmot a dodavatel tapet, dánská společnost Flügger. V současné době má společnost Flügger v České republice již deset prodejen s ucelenou nabídkou barev na stěny a stropy, fasády, ochranné nátěry kovu a dřeva a v neposlední řadě velký výběr designových vliesových tapet. To vše vyráběné v pěti továrnách ve Skandinávii.

Zákazníci společnosti mohou využít nabídky nátěrových materiálů, ochranných hmot, malířského náčiní či tapet, které jsou snadno dostupné ve značkových prodejnách po celé České republice. Ty nabízejí kvalitní servis, skvělý poměr ceny a kvality a tónování odstínů na prodejnách zcela zdarma.

Flügger Klíčovým produktem v barvách na stěny je vysoce kvalitní Flügger Flutex 5. Jedná se o akrylátovou barvu na stěny a stropy s výbornou krycí schopností. Snadno se nanáší, poskytuje matný a omyvatelný povrch. Tónovatelný do několika tisíc odstínů přímo na prodejně, a to bez poplatku. S touto barvou se velmi dobře pracuje, krásně se roztírá a snadno přetírá. Flügger Flutex 5 lze nanášet opakovaně – i několik desítek vrstev, přičemž nehrozí odlupování či opadání nátěru. Velkou předností je, že povrch si i po umytí zachovává původní odstín a lesk.

Společnost Flügger je také významným dodavatelem vliesových designových a přetíratelných tapet Fiona, které jsou dnes velmi moderní. Zákazníci mají možnost vybrat si z kolekcí Scandinavian Combinations, Personal Stripes, DeLuxe, Nording Leaves, Light & Bright a velmi oblíbené kolekce Happy Nature. Za pozastavení určitě stojí nejnovější kolekce Nordic Blossom, která je jako procházka romantickou zahradou. Kolekce s sebou přináší přírodu s rafinovanými vzory v grafických siluetách. Báječné klematisy, jemné větvičky, křehké růže, jemné letní levandule, uschlé listy, kvetoucí kytice a pěkní ptáci v houfech. Mnoho metalických efektů si pohrává se světlem a design je plný jemných kontrastů mezi matným pozadím a lesklými detaily. Úžasnou kolekci Nordic Blossom navrhla Helene Blanche, kvalifikovaná textilní návrhářka z Central Saint Martins v Londýně, která navrhla také starší, velmi úspěšnou kolekci Nordic Leaves. Běžná cena je 799,– Kč/role o velikosti 10,05×0,53m.


O společnosti Flügger

Společnost Flügger byla založena v roce 1783 v Německu a v roce 1890 v Dánsku. Od roku 1948 je dánskou firmou, která se věnuje vývoji a prodeji nátěrových hmot. Za 220 let své existence společnost založila 600 obchodů v 7 zemích a disponuje pěti výrobními závody ve Skandinávii. Dnes zaměstnává 1500 zaměstnanců v Evropě a její obrat dosahuje 6 miliard Kč ročně.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů