CCC Boty jsou na Facebooku!

CCC Boty jsou na Facebooku!

Štítky: CCC , CCC boty

Značka CCC Boty, která v Čechách k dnešnímu dni provozuje síť 51 prodejen s módní dámskou, pánskou i dětskou obuví, kabelkami a doplňky, spustila minulý týden českou Facebook stránku. Všichni zákazníci i fanoušci zde naleznou nejnovější informace o produktech, aktuálních módních kolekcích, speciálních akcích i postupně nově otevíraných prodejnách.

Zástupci společnosti CCC Boty a spolupracující odborníci budou na Facebooku rovněž prezentovat nové trendy i různé tipy a triky, jak obuv vybírat, jak o ní pečovat, kterak ji ideálně sladit s kabelkou apod. Fanoušci na stránce najdou také zajímavé soutěže, ve kterých mohou vyhrát slevy, vouchery či možnost získat boty dle vlastního výběru úplně zdarma. Staňte se fanoušky ještě dnes http://www.facebook.com/cccboty

Prezentace na Facebooku je pro značku CCC Boty důležitá nejen kvůli vítané možnosti přímé komunikace se zákazníky, ale také proto, že nemají své české webové stránky. Ty tak Facebook CCC Boty díky pravidelnému uveřejňování všech aktualit a kolekcí nahradí.


O CCC

Společnost CCC BOTY CZECH, s r.o. je nejrychleji rostoucí sítí prodejen obuvi v České republice. Působí zde od roku 2005 a v současné době má na našem území 51 prodejen, do konce roku 2011 je naplánováno otevření dalších dvou.
CCC BOTY CZECH nabízí obuv pro ženy, muže a děti pro všechny sezóny i příležitosti. Výrobky společnosti jsou určeny pro široké spektrum zákazníků, počínaje od té nejnáročnější klientely módních butiků, přes klienty středního segmentu trhu, pro které poměr kvalita/cena hraje základní roli, až pro méně náročné klienty, hledající obuv ve slušné kvalitě za dostupnou cenu. Obchodní nabídka CCC má dvě základní kolekce obuvi: jarní/letní a podzimní/zimní, které celkově čítají téměř 2500 vzorů. Součástí sortimentu jsou také módní doplňky a široký výběr kabelek a tašek, dále pak ošetřovací krémy a další prostředky pro péči o obuv.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů