Nová kolekce hodinek Ice-Watch

Nová kolekce hodinek Ice-Watch

Nová kolekce módních a designových belgických hodinek Ice-Watch pro nadcházející sezónu zima 2011 zůstává věrná své mezinárodní, mezikulturní a mezigenerační image. Designéři Ice-Watch jsou neustále otevřeni novým vlivům a trendům ze všech koutů světa, inspirují se dalekými zeměmi a novými módními trendy, přičemž neztrácejí svůj ceněný rukopis. V nové kolekci Ice-Winter 2011 přicházejí s hodinkami s exotickým vzhledem v široké paletě teplých barev. Bez ohledu na věk, styl a povolání, nabídne nová kolekce nesčetné možnosti kombinování barev Vašich hodinek s oblečením. Od tmavých barev až po odstíny modré, šedé, které zasahují do žluté, čekankové zelené, růžové a dalších nuancí. Barvy se do zimy prostě hodí. Ať už hledáte hodinky k pracovnímu outfitu, v glamour stylu nebo byste raději upřednostnili sportovní vzhled – v nejnovější kolekci Ice-Winter 2011 najdete vše!

Kouzlo barev
Barvy jsou součástí našeho světa. Jsou všude kolem nás, ovlivňují nás a naši náladu, pocity a vjemy. Ať je to otázka interiérového designu, oblečení nebo doplňků, výběr barvy je vždy otázkou vkusu a osobního stylu. Hodinky Ice-Watch jsou k dispozici v několika kolekcích, které se hodí pro jakýkoli styl, denní dobu a jakékoli roční období. Objevte celou kolekci hodinek Ice-Watch a najděte si ty pravé podle vlastního vkusu.

Kromě atraktivní řady hodinek Ice-Winter 2011 Vás Ice-Watch překvapí dalšími novinkami v kolekcích:

Kolekce F *** me I'm Famous – Nová kolekce od Cathy Guetta (manželky Davida Guetty) vychází z konceptu letních akcí v nočních hudebních klubech. Glamour, zábava, clubbing. Ve spolupráci se značkou F *** Me I'm Famous a návrhářkou Cathy Guetta vznikla nová kolekce, která bude k dispozici od ledna 2012. Od klasické bílé a černé až po nejžhavější trendy barvy a zábavné grafické motivy – bavte se, projevte se stylem za každé situace. Kolekce F *** me I'm Famous je k dispozici v šesti unisex modelech a dvou dětských modelech.

Kolekce Forever – Základní kousek, který by neměl chybět žádnému sběrateli hodinek Ice-Watch. Deset barev, které se hodí ke všemu. Od bílé a černé, přes modrou, zelenou, růžovou a dál – barvy přidají Vašemu světu šťávu a povýší hodinky na módní doplněk.

Kolekce Classic Solid – Průzračnost, čistota, svěžest. Na průsvitných polykarbonátových páscích a barevných cifernících je něco kouzelného. Základní modely této řady jsou k dispozici v deseti barvách a třech různých velikostech.

Kolekce Sili Forever – Pro oživení v jakoukoliv denní či noční hodinu přináší Ice-Sili Forever nádech zábavy a vtipu, přičemž zachovává decentní linii, která se podobá kolekci Classic. Rozdíl je v silikonovém řemínku a automatickém kalendáři.

Kolekce Ice-White – Bílá je považována za barvu sama o sobě. Lze ji kombinovat s jinými barvami, tlumit nebo jí přidat barevný nádech, ale nikdy neztrácí konotace čistoty, svěžesti a rovnováhy. Kolekce ICE-WHITE vychází z bílého modelu Sili Forever a v osmi kombinacích spojuje bílou s různými barvami.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce Ice-Chocolate – Rostoucí oblibu čokoládové barvy nelze přehlédnout. Objevuje se v interiérech domácností i v módě. Oblíbené jsou všechny odstíny od sytě hnědé až po jemnou krémovou. Kolekce ICE-CHOCOLATE nabízí čtyři neodolatelné barvy: tmavou a mléčnou čokoládu, karamel a bílou čokoládu.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce Ice-Love – Variace na univerzální téma doplněná o třpytivé křišťály Swarovski, které akcentují čistotu bílé a eleganci černé. Nově můžete vyjádřit svoje city v růžové, zamilujete si ale i modrou. Stejně jako láska má množství odstínů, i Vy máte na výběr červenou, růžovou, purpurovou a tyrkysovou a můžete si také vybrat ze dvou velikostí.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce Stone Sili – brilance, svůdnost a elegance. Kolekci Ice Stone dominují křišťály Swarovski a dodávají jí šarm a ženskost. Retro je v kurzu a model Stone Sili si ho bere jako inspiraci pro cestu do minulosti provázenou nádechem nostalgie a jemnými barvami. Tyto ingredience dávají kolekci Stone Sili její elegantní „retro chic“ vzhled.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce Stone Tycoon – Charakterizuje ji hladký lesklý řemínek a prvky z krystalu Swarovski jí dodávají výrazně elegantní akcent. Kolekce je třpytivá, elegantní a ženská.

Kolekce Stone PC – Nadčasová vintage kolekce, která kombinuje moderní materiály s barvami minulosti. Zlatá v růžovém odstínu kombinovaná s bílou nebo černou dodává kolekci Stone PC výrazný vintage vzhled.

Kolekce Ice-Chrono – Odvážná kolekce pro sportovce, dobrodruhy a všechny ostatní, kterým se tento styl jednoduše líbí. Kolekci tvoří osm modelů, z toho dva s klasickým řemínkem a šest se silikonovým páskem. Sportovní model je dostupný ve čtyřech barvách.

Kolekce Ice-Chrono Mat – Hodinky z nové ryze matné kolekce Ice-Chrono Mat dosahují matného efektu pogumovanými koženými řemínky. Tento vysoce módní model akcentují decentní oranžové a bílé detaily.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce XXL – Čas není natahovací, ale můžete alespoň vytvořit iluzi, jako by byl. Tato střízlivě stylizovaná kolekce vyčnívá vzhledem a použitými materiály. Na jednoduchém, kvalitně provedeném ciferníku, dostupném ve čtyřech barevných kombinacích, vzniká dodáním jemné vrstvy oceli a silikonu nečekaný efekt.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

Kolekce Ice-Army – Military styl nebo „army“ módní oblečení mělo vždy ve světě hodinek velký vliv. Od módních khaki modelů, military kabátů, přes odznaky až po vojenské kabely – tento styl je stále IN! Udržující krok s posledními trendy představuje Ice-Watch novou XXL kolekci hodinek Ice-Watch Ice-Army v military designu a dvou základních provedeních.

Nová kolekce hodinek Ice-Watch  (http://blog.mapaobchodu.cz)

O Ice-Watch

Hodinky značky Ice-Watch naleznete již ve více než 6000 prodejnách v 90 zemích (v Asii, Evropě, Severní a Jižní Americe a Africe). Ice-Watch® je nový koncept mezinárodních, multikulturních a mezigeneračních hodinek. K dispozici ve všech stylech, Ice-Watch je opravdovým módním doplňkem doslova při každé denní aktivitě. Všechny řady hodinek mají záruku na 2 roky a jsou k dispozici ve dvou až čtyřech unisex velikostech jak pro muže, tak pro ženy. Jsou voděodolné od 3 do 10 ATM, horní sklo hodinek je vyrobeno z minerálního skla a polykarbonátu. Kolekce nabízejí výběr ze tří variant náramku, a to pásku se silikonovou texturou, koženého náramku nebo plastu. Vybrané modely Ice-Watch jsou ozdobeny krystaly Swarovski ™. Výběr barev je obrovský – nabízí více než 50 různých barev a tónů od klasických, přes jasně svítivé, světélkující nebo neonové až po pastelové barvy a lesklé efekty. Většina hodinek je dodávána včetně barevně odpovídající krabičky, která je navržena tak, že umožňuje a inspiruje majitele hodinek ke sběru a vytváření kolekcí hodinek.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů