Praktické, elegantní i rozverné

Praktické, elegantní i rozverné

Kabelky pro zimní sezonu 2011/2012 kopírují tytéž trendy, jimž letos podléhá i styl obuvi. Najdete mezi nimi praktická zavazadla, krasavice s hadími vzory à la 70. léta, červené nositelky jedinečnosti, černou klasiku nebo rozpustilé „chlupáče“ zdobené kožešinkou a cvočky.

Kouzelné zavazadlo

Doba je hektická a mnohým z nás už na celodenní pobíhání nestačí roztomilá kabelka, do které se vejdou jenom klíče, mobil a kapesníčky.* „V souladu s požadavkem prostoru letos letí kabely, které připomínají esteticky zmenšenou verzi cestovního zavazadla i se všemi jeho kapsičkami a přídavnými prostory,“* popisuje Roman Puchala, zástupce společnosti CCC Boty. Přehledně do nich rozmístíte cokoli od výše zmíněné soupravy, přes peněženku, zápisník, diář, sadu na úpravu líčení během dne, voňavku, krém na ruce i sluneční brýle až po netbook a hřejivou čepici. Objem navyšují i klasické černé elegantní kabelky, které se při zachování tvaru mírně zvětšují, aby se jejich nositelka nemusela uskromňovat ve svých požadavcích na to, co si vzít s sebou.

Praktické, elegantní i rozverné (http://blog.mapaobchodu.cz)

CCC, kabelka, 899 Kč

Rozsviťte mlhavou inverzi červenou kabelkou

S nástupem zimní sezony jako bychom se všichni zasmušili a zabalili do bund a kabátů tmavých barev. Pokud si netroufáte na oblečení jásavějších odstínů, můžete celý outfit rozzářit nápaditou červenou kabelkou.* „Rudá přitahuje pohledy jako magnet a v tlumenější vínové variantě působí stále decentně,“* říká Roman Puchala ze společnosti CCC Boty. A hlavně – z původně nenápadného ošacení udělá náhle vyváženou kombinaci, která má šmrnc. Červené kabelky v sobě zrcadlí i výše uvedené trendy. Je už jenom na vás, zda si vyberete bytelné zavazadlo, pohodlnou brašnu, nebo solitér s výraznou texturou.

Hřejte si hada na rameni

S již zmíněným módním návratem 70. let jsou zpět i hadi, krokodýli a další oblíbení plazi, či spíše jejich kůže. Ochránci zvířat však nemusí tasit petice, jde totiž o detaily na obuvi, oblečení a především o kabelky z materiálů, které svým reliéfem či vzorováním kůži těchto obojživelníků imitují. „Jedná se o maximálně efektní doplněk na celou nadcházející sezonu. Navíc se na nich odráží i další letošní trend a to kombinace textur. Na jednotlivých plochách se tam rafinovaně střídá hadí vzor s hladkým či naopak zdrsněným povrchem,“ vysvětluje Roman Puchala.

Praktické, elegantní i rozverné (http://blog.mapaobchodu.cz)

CCC, kabelka, 599 Kč

Domácí mazlíček

Stejně jako letos kožešina, huňatý beránek či přítulný plyš vykukuje téměř ze všech zimních bot, sladily se s tímto trendem i kabelky a psaníčka. A aby té měkkosti nebylo příliš, vstřebaly do sebe i drsnější motorkářské motivy jako spony, řetízky a cvočky. Skoro jako byste si vedli na vycházku své oblíbené domácí zvířátko, které přímo vyzývá k pohlazení. A kdo by těm rozkošným chlupáčům dokázal odolat?

Praktické, elegantní i rozverné (http://blog.mapaobchodu.cz)

CCC, kabelka, 599 Kč

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů