Multifunkční trouba MAX - Vánoční dárek i pomocník

Multifunkční trouba MAX - Vánoční dárek i pomocník

Každý spotřebič se vyvíjí a nejinak je tomu i u mikrovlnných trub. Ty už dávno nejsou dobré jen k ohřívání. Dnešní multi-funkční trouby si hravě poradí s vánočním cukrovím, v páře připraví rybu a neodradí je ani příprava polévky. Navíc, nové trouby z limitované edice MAX se budou pod vánočním stromkem pěkně vyjímat, a to nejen díky svým jedinečným barevným provedením – metalická kávová, měsíční kámen a bronzová.

Mikrovlnné trouby MAX byly vždy módními ikonami, protože pro zvýšení výkonu využívají kombinaci designu a technologie. Nový vzhled mikrovlnné trouby MAX znamená “Myslet kulatě”. Kulatá, chytrá a mladá mikrovlnná trouba v sobě spojuje materiály špičkové kvality, elegantní design, inteligentní funkce a vysoký výkon. Nový spotřebič MAX je dekora-tivním předmětem, který s potěšením používáte a na který je radost hledět. Potěší oko i chuťové buňky milovníků kuchyňského designu.

Nová trouba Whirlpool Max 109 je unikátní svými barvami – metalická kávová, měsíční kámen a bronzová – to jsou no-vinky v barevnosti multifunkčních trub. Charakteristickým rozlišovacím znakem je také kulatý design, díky kterému lze spotřebič umístit kamkoliv, krásně zapadne i do rohů. Ve výbavě nechybí chytré funkce, při jejichž používání se mění barevné podsvícení LED systému: bílá, zelená, červená a modrá světla, tyto různé barvy jdou ruku v ruce s různými funkcemi vaření. Osvětlení okolí LED pod tělem mikrovlnné trouby odráží světlo na povrch pod ním a vytváří tak různě zbarvený svit pro každou funkci a zdůrazní tak funkci vaření, která je právě používána, takže displej je vždy snadno čitelný.

Nejen pro milovníky zdravé stravy je určena nejmodernější funkce vaření v páře Steam, díky zapékání Crisp pohodlně upečete vánoční cukroví či roastbeef. A nechybí ani Jet Defrost, rychlé a rovnoměrné rozmrazování díky 3D systému distribuce mikrovln. Díky nápaditému designu mikrovlnná trouba MAX nabízí otočný talíř o průměru 28 cm, ale v kuchyni zabere jen minimum místa.

Multifunkční trouba MAX - Vánoční dárek i pomocník (http://blog.mapaobchodu.cz)

Linecké cukroví

300 g hladké mouky
100 g moučkového cukru
200 g másla
2 ks žloutku
Marmeláda
Na obalení: vanilkový cukr, moučkový cukr

Hladkou mouku prosejeme, přidáme změklé máslo, cukr ušlehaný se žloutky a vypracujeme těsto a dáme do chladničky. Po vychladnutí rozválíme a vykrájíme linecké cukroví. Pečeme na vymazaném a moukou vysypaném talíři Crisp asi 4 minuty s funkcí Crisp. Po upečení potřeme marmeládou a obalíme v moučkovém a vanilkovém cukru.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů