Multifunkční všeuměl Bauknecht

Multifunkční všeuměl Bauknecht

Mikrovlnná trouba je stále velmi často používána pouze ke klasickému ohřevu. Dnešní výrobky jsou ale od svých předchůdců zcela rozdílné – umí zapékat, vařit v páře a některé dokonce používají i horký vzduch. Taková je i novinka od společnosti Bauknecht – multifunkční trouba EMCHD 8145 PT – která se nezalekne přípravy žádného pokrmu.

Opravdovým milovníkům vaření nabízejí mikrovlnné trouby Bauknecht mnohem více možností, než pouhý ohřev jídel. Každý kuchař může nyní otevřít prostor své fantazii – mnohostranné funkce umožňují nejrůznější způsoby přípravy pokrmů, například křupavé pečení a smažení na talíři Crisp. Díky nové invertní technologii, zdokonalenému systému distribuce mikrovln, budou všechny pokrmy propečené a ideálně připravené.

Multifunkční všeuměl Bauknecht (http://blog.mapaobchodu.cz)

Například vestavná mikrovlnná trouba Bauknecht EMCHD 8145 PT s kapacitou 40 litrů nabízí o mnoho více než pouhé ohřívání. Uživatel může využít k přípravě pokrmů gril, zapékací funkci Crisp, vaření v páře či horký vzduch. Dalšími nepřehlédnutelnými přednostmi jsou invertní technologie zdokonaleného systému distribuce mikrovln, černobílý textový ProCook displej se stručným popisem a grafickým zobrazením symbolů, 3D distribuce mikrovln pro rovnoměrné výsledky pečení a Rapid Defrost pro obzvláště rychlé a šetrné rozmrazení hluboce zmražených surovin. Samozřejmostí je sladění designu s klasickou troubou tak, aby se společně staly ozdobou každé kuchyně. Doporučená maloobchodní cena je 24 990 Kč.


Bauknecht Hausgeräte GmbH

Firma Bauknecht vznikla v roce 1919. Od roku 1991 je Bauknecht Hausgeräte GmbH ze Stuttgartu plně vlastněnou dceřinou společností koncernu US Whirlpool Group. Firma Bauknecht, která má přibližně 1500 pracovníků, dosáhla v roce 2009 obratu převyšujícího 559 mil. EUR. Společnost vyvíjí, vyrábí a distribuuje domácí spotřebiče na vaření, pečení, mytí nádobí, praní a sušení oblečení, chlazení a mražení potravin. Více informací je k dispozici na internetové adrese www.bauknecht.cz.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů